1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka přišla pozdě


Branky


0

   I.B tř,, sk. B otvírá dopolední zápas v Kouhoutovicích. Domácí v něm hostí Újezd u Brna a jsou mírnými favority. V loňské sezóně se pohybovali v popředí tabulky a hosté bojovali dlouho o udržení v soutěži, což si jim nakonec podařilo a konečné umístění ve středu tabulky bylo pro nováčka soutěže skvělým vysvědčením. Před námi je, ale úplně jiný zápas. Sezóna začíná a oba celky jsou na stejné startovní čáře a minulé výsledky jsou zapomenuty. Je to sice teprve první kolo,a le to může napovědět o formě obou týmů a navíc dobrý start do soutěže se vždy počítá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trenér Galla dělal vše možné i nemožné, aby změnil nepříznivý vývoj zápasu. Hosté si v první části vypracovali dvoubrankový náskok, na což reagoval domácí trenér dvěma změnami v sestavě.  I v průběhu další části sáhl dvakrát do sestavy, ale kontaktní branka přišla až dvě minuty před koncem, což už bylo na zvrat v zápase pozdě. První podzimní tři body tak putují do Újezda.

     Domácí jsou na svém hřišti zvyklí hrát aktivně. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Od počátku zápasu získali mírnou převahu, ale do žádné velké šance se nedostali. Hosté spoléhali na zabezpečenou obranu a rychlé protiútoky. Tato taktika jim dokonale vyšla ve 24 minutě. Hosté sehráli rychlý kontr, kdy finální míč směřoval na mladíka v jejich dresu Pavla Staňu, který využil špatně vyběhnutého brankáře domácích Brezániho a lobem poslal hosty do vedení. Velmi odvážný kousek na sedmnáctiletého mladíka. Obraz hry se i nadále nezměnil a tak nebylo divu, že i druhá branka padla do sítě domácích. Tentokráte to byla branka do kabin. Ve 44 minutě zahrávali hosté roh, který domácí odvrátili, ale opětovný centr do vápna skončil na hlavě Semmlera, který využil minelu brankáře Brezániho, který si výkřikem volal o puštění míče do svých rukou, ale tento nezachytil a tak Semmler neměl problém zvýšit vedení hostů.

 

           Domácí trenér Galla zareagoval na nepříznivý vývoj zápasu tím, že místo nešťastného Brezáního poslal do brány  Duzbabu a do pole šel Fatrdla místo Cvingráfa. Jenomže domácí se nemohli i v druhé části hry dostat do patřičného tempa. Hosté se dostali do několika slibných příležitostí, které však neskončili brankou a tak Kohoutovice stále živily naději na bodový zisk. Až posledních dvacet minut získali domácí územní převahu. Zatlačili hosty na jejich polovinu a svůj tlak korunovali brankou Pavla Nešpora, kterému míč na hlavu posadil Koubek. Jenomže to už běžela 88 minuta a domácí již neměli dostatek času na vyrovnání. První tři body v úvodním zápase I. B tř., sk. B tak získal SK Újezd u Brna, který v tomto zápase postrádal další pětici hráčů, která patří do základní sestavy.

 



Ohlasy k zápasu


Tatran Kohoutovice
Vojtěch Cupák ( hráč Tatranu Kohoutovice): Hra byla oboustranně nepřesná a my se celý zápas nemohli dostat do tempa. Nechali jsme si Újezd odskočit na rozdíl dvou branek a to bylo proti, dobře bránícímu soupeři, rozhodující. Do šancí jsme se dostali až v závěru zápasu a to už bylo pozdě na to, abychom získali, alespoň bod.

SK Újezd u Brna
Radek Řeřicha (trenér SK Újezd u Brna): Do Kohoutovic jsme jeli s cílem uhlídat nejnebezpečnějšího hráče domácích Vojtěcha Cupáka a to se nám podařilo. Věděli jsme , co domácí hrají a na jejich hru jsme se dobře nachystali. Hrozili jsme hlavně z brejkových situací, které nám vycházely. I přes dobrou přípravu na zápas a hlavně kvalitu soupeře je zisk tří bodů velké překvapení, které nás určitě povzbudí do dalších zápasů.



Sestavy


Tatran Kohoutovice
D. Brezáni [-] (46. D. Fatrdla [-] ) - T. Procházka [-] , L. Koubek [-] , P. Nešpor [-] - F. Žáček [-] (73. M. Pohanka [-] ) , F. Proch [-] , T. Rumler [-] (56. D. Dufek [-] ) , M. Cvingráf [-] (46. M. Dozbaba [-] ) , M. Cupák [-] - E. Božek [-] , V. Cupák [-] -

SK Újezd u Brna
M. Nováček [-] - P. Staňa [-] (65. R. Mikojan [-] ) , F. Máca [-] (79. D. Staňa [-] ) , J. Kamenický [-] , J. Semmler [-] , F. Čáp [-] , O. Smolka [-] , M. Kalvoda [-] , P. Kalvoda [-] , J. Chlubný [-] , J. Chalupa [-]

ŽK: 16. F. Proch , 37. T. Rumler , 42. T. Procházka , 55. V. Cupák - 64. F. Čáp .
Místo: Voříškova. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Barašová Veronika - HRAZDÍRA Jiří, DOHNAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.