Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká s přehledem zvítězila a stala se novým lídrem soutěže


Branky


0

V každém utkání, ve kterém hraje Velká, se očekává přerušení série domácích. Ovšem i v tomto utkání se domácím podařilo udržet nulu na straně inkasovaných branek. No a pokud k tomu připočteme čtyři vstřelené branky znamená to, že série bez inkasované branky pokračuje a tři body znamenají vedení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím

Velká přivítala na svém hřišti čtvrtý celek soutěže, kterým je tým z Hlohovce. V každém utkání Velké se očekává, který tým se stane tím, kdo zdolá obranu Velké nad Veličkou. A v tomto případě to nebyl ani Sokol z Hlohovce. A tak série pokračuje. Osmé utkání bez inkasované branky. To je bilance Velké nad Veličkou. A když k tomu připočteme i zlepšující se ofenzívu, máme nového lídra této krajské soutěže. Utkání navíc začalo pro domácí naprosto výborně. Po přihrávce Petra Kohůta vstřelil úvodní branku utkání jmenovec Horák. To probíhala 11.minuta prvního poločasu - 1:0. I nadále byl domácí celek lepším týmem, vytvářel si brankové příležitosti, ale ty zůstaly bez využití. Mička trefil břevno, Horák hlavou přestřelil branku soupeře z malého vápna. Hlohovec si toho v prvním poločase moc nevypracoval. Ale když ano, měl obrovskou šanci srovnat skóre a přerušit sérii domácích. To se Lukáš Buriánek dostal do pokutového území, kde ho fauloval domácí Miroslav Kohůt a ozvala se píšťalka rozhodčího. Hosté získali výhodu zahrávání pokutového kopu, ovšem sám Lukáš Buriánek tuto výhodu nevyužil. Brankář domácích Tomáš Sládeček si s ní poradil. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Domácí bezpečně dokráčeli ke třem bodům

I začátek druhého poločasu byl ve znamení lepšího úvodu pro domácí celek, který v 52.minutě navýšil brankový poměr. Dorostenec Jan Rumíšek napřáhl a poslal míč k levé tyči. Na tuto střelu byl hostující brankář přílíš krátký - 2:0. 64.minuta znamenala vedení už 3:0, když se poprvé v sezóně prosadil domácí kapitán Petr Valášek. A když už se rozhodl střílet branky, tak přidal i druhou. Ve spolupráci s Petrem Kohůtem vstřelil v 70.minutě branku, která znamenala vedení 4:0. Tento stav vydržel do konce utkání a tak se domácí mohli opět radovat. Nejen z prodloužení své série, ale rovněž ze tří bodů a z první pozice v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Kordárna Velká nad Veličkou
Petr Kohůt - hráč: Hlohovec je čtvrtým celkem soutěže a na těžkém terénu jsme počítali s tím, že to nebude jednoduché utkání. Ale dali jsme brzo branku a to nám pomohlo, uklidnilo a hosty naopak rozhodilo. Ti sice mohli vyrovnat z pokutového kopu, ale Tomáš Sládeček jej zneškodnil Nakonec jsme opět vyhráli. Osmá nula v řadě, počet vstřelených branek se nám taky zlepšuje. Vládne spokojenost.




Sestavy


Kordárna Velká nad Veličkou
T. Sládeček [-] - M. Mikeska [-] , M. Kohůt [-] , M. Tvrdý [-] (75. D. Lipár [-] ) , O. Spazier [-] - P. Horák [-] , P. Valášek [-] , E. Hrbáč [-] - P. Kohůt [-] (79. S. Sečkař [-] ) - M. Janás [-] (46. J. Rumíšek [-] ) , M. Mička [-] (72. F. Koželuha [-] )

Sokol Hlohovec
T. Orlický [-] - J. Trpišovský [-] , I. Valachovič [-] (67. J. Michalčík [-] ) , K. Koryčánek [-] , L. Radkovič [-] , M. Lakatoš [-] , L. Pekárek [-] , L. Buriánek [-] , J. Garčic [-] , V. Pixa [-] , M. Radkovič [-] (81. M. Uhlík [-] )

Hráči zápasu: T. Sládeček , P. Valášek .
Místo: Velká nad Veličkou. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Vašík Michael - HRAZDÍRA Jiří, DOHNÁLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.