M. Kmeť 65.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněždub zvítězil v Krumvíři. Domácí si nedokázali poradit s organizovanou hrou soupeře.


Branky


65. M. Kmeť - 30. M. Durna , 45. R. Grabec , 59. K. Paška
0

Kněždub odjížděl do Krumvíře zlomit nepříznivou bilanci. Krumvíř ve vzájemných utkáních nedovolil Krumvíři ani jedno vítězství. Domácí ovšem nemohli počítat s pěticí hráčů a tak se dostali do komplikované situace. Samotné utkání pak ukázalo, že absence na straně Krumvíře a důsledná taktika na straně Kněždubu, vedly ke změně bilance vzájemných utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivý Kněždub získal dvoubrankový náskok

Domácí celek byl v utkání aktivnější, držel míč na svých kopačkách, ale to na samotný zisk všech bodů stačit nemůže. Kněždub se na utkání připravil velice dobře a zvolená taktika dělala domácímu celku velké problémy. Přesto si první šanci vypracoval celek Krumvíře, ale Strnadův nájezd zlikvidoval hostující brankář Podolan. Po úvodní šanci domácích se začali prosazovat i hosté, kteří eliminovali domácí kombinační hru a po zisku míče se snažili v co největším počtu hráčů chodit do přečíslení. Jednu takovou situaci hosté zúžitkovali a díky trefě Martina Durny ze 30.minuty se ujali vedení. Marin Durna si z domácích zadáku udělal panáky, obešel vše, co mu stálo v cestě a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. A když se ve 45.minutě prosadil hostující mazák Roman Grabec, mohli být hosté spokojenějším týmem. Jeho výstavní trefa z trestného kopu znamenala vedení hostí již 0:2. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin, nutno ovšem podotknout, že proti vyššímu brankovému rozdílu byl domácí brankář Prachař, který zlikvidoval dvě brankové příležitosti hostí.

Hosté si zkušeně pohlídal vedení

Ve druhém poločase se hosté zaměřili na pečlivou defenzívu. Bylo znát, že si touží odvézt všechny body. A když se hostující Karel Paška gólově prosadil v 59.minutě a navýšil vedení hostí již na 0:3, bylo jasno o tom, kdo dnes získá všechny body. Domácí ovšem v 65.minutě Martinem Kmetěm snížili na 1:3, ovšem to bylo ze strany domácích vše a tak se nakonec z vítězství raduje celek Kněždubu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér: Po většinu času jsme měli míč na kopačkách, ale chyběl nám moment překvapení. Naše kombinace byly zdlouhavé, s čímž si zkušený soupeř poradil a naopak jeho brejkové situace byly nebezpečné. Soupeř přijel s jasnou taktikou, která mu do puntíku vyšla. Hosté zvítězili zaslouženě.

Sokol Kněždub
Libor Grabec: Kvalitní, koncentrovaný výkon z naší strany, kdy všichni hráči podřídili své výkony stanovené taktice a konečnému úspěchu týmu. Celkově velmi kvalitní zápas, kdy na naší straně byla cítit větší bojovnost a vůle po vítězství.



Sestavy


Sokol Krumvíř
L. Prachař [-] - V. Červinka [-] , V. Linhart [-] (46. P. Bíza [-] ) , M. Zvonič [-] , R. Luskač [-] - J. Valenta [-] , M. Kmeť [-] , P. Hoša [-] , M. Svoboda [-] (62. T. Koníček [-] ) , O. Luskač [-] - O. Strnad [-] (65. D. Kocman [-] ) -

Sokol Kněždub
Z. Podolan [-] - M. Durna [-] , R. Lukáš [-] , L. Grabec [-] , L. Smištík [-] - R. Grabec [-] , M. Durna [-] (90. M. Sasín [-] ) , K. Paška [-] , D. Grabec [-] - V. Klimek [-] , M. Bíla [-] (87. P. Chromeček [-] )

ŽK: 45. M. Zvonič , 77. D. Kocman - 52. M. Durna , 55. K. Paška , 65. M. Bíla , 78. M. Durna .
Místo: Krumvíř. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RODINGER Hynek - KUDĚLKA Jaromír, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.