3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice si poradily i s Nikolčicemi a nadále kralují soutěži


Branky


0

Nikolčice přijely do Lovčic usilovat o body, ale domácí tým jim neumožnil zisk alespoň jednoho bodu. A tak si domácí celek připsal tři body, díky kterým zůstavá na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Hála se prosadil z rohového kopu

Utkání v Lovčicích začalo jako každé domácí utkání. Lovčice se snažily o technický a kombinační fotbal. Navíc s jednou změnou v sestavě. Do zálohy se  posunul Roman Šimeček a tak ve dvojici s Fotisem Maniatisem vytvořili nejstarší dvojici v záloze zřejmě v celé Evropě. Domácí od úvodních minut soupeře zatlačili, ale Nikolčice bránily dobře v bloku. V kombinaci se špatným terénem to byla voda na mlýn pro hostující celek. A tak na řadu musely přijít standardní situace, ze kterých jsou Lovčice nebezpečné. Jednu takovou situaci domácí celek neproměnil, když z malého vápna netrefil zařízení hlavičkující Roman Hála. O chvíli později se však brankové skóre měnilo. Rohovým kopem posadil míč na hlavu Petra Vaculy Fotis Maniatis. Jeho hlavičku dokázal hostující brankář Jaroslav Otáhal ještě zneškodnit, ale následnou dorážku už Roman Hála poslal do sítě. 29.minuta znamenala vedení Lovčic 1:0. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin, protože žádný z týmů již nedokázal změnit brankové skóre.

Domácí si vedení uhlídali a dokráčeli ke třem bodům

I úvod druhého poločasu patřil Lovčicím, které působily fotbalovějším dojmem. A když se domácím povedla krásná akce po ose Fotis Maniatis, Petr Vacula, který pronikl do pokutového území a naservíroval míč na kopačky Petra Kyněry, zdálo se být o osudu utkání rozhodnuto - 2:0. To probíhala 55.minuta. Ovšem v 62.minutě se rozhodl vzít dění do vlastních rukou mladý rozhodčí Daněček, který nepochopitelně vyloučil domácího Luďka Baťu za simulování. Udělil mu druhou žlutou kartu. Nikdo z přítomných na utkání nevěděl, co se děje, jelikož domácí akci zakončili střelou. Poté hosté dokonce stavěli zeď... Nicméně domácí se dostali do početní nevýhody a chvíli to mělo vliv na jejich koncentraci. Hosté vycítili šanci a chtěli korigovat výsledek. Střela Tomáše Lorence se nevlezla mezi tyče, po chybě domácí obrany měl možnost Radovan Abudayyeh, ale tváří v tvář se proti ochránci domácí svatyně Jozefu Láníkovi neprosadil. A pak přišla 74.minuta, kdy i hosté šli do deseti. Červenou kartu obdržel Adam Čapka. O chvíli později se na malém vápně obtočil kolem obránce Lovčic Radovan Abudayyeh, ale branku přestřelil. A tak přišla na straně druhé pojistka v podobě třetí branky domácích. To se povedlo po "rodinné spolupráci", kdy Fotis Maniatis přihrávkou mezi stopery uvolnil Tomáše Maniatise a tento mladý štírek obešel brankáře hostí Vlacha a naservíroval míč na Petra Kyněru, kterému nezbývalo nic jiného, než míč posunout za brankovou čáru - 3:0. Hosté z Nikolčic však měli poslední slovo. 86.minuta znamenala konečný stav skóre v poměru 3:1, když se prosadil Radovan Abudayyeh. Tři body tak zůstaly v Lovčicích, které si udržely první příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Lovčice
Jan Ondra - trenér: První poločas byl z naší strany neurovnaný, díky změnám v sestavě si chemie v týmu potřebovala sednout. i přesto jsme hosty do ničeho vážného v prvním poločase nepustili. My jsme mohli vstřelit více než jednu branku. Fanoušci nemohli být spokojeni s fotbalem, který se odehrával na hřišti. Druhý poločas byl o hodně atraktivnější a zábavnější než první. Nám se podařil vstup do druhého poločasu, vstřelili jsme důležitou druhou branku. Poté rozhodčí ,,hloupě“ vyloučil našeho útočníka, což vedlo k tlaku hostí a k našim kontrům. Přežili jsme dvě šance soupeře a díky ,,neumění“ rozhodčího i soupeř dohrával v deseti. To byla už voda na náš mlýn, i když jsme inkasovali, tak hra byla pod naší kontrolou. Spokojenost s druhým poločasem, za první omluva našim fanouškům.

Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér: Působíme neorganizovaně, místy chaoticky, začneme hrát až za nepříznivého stavu, čekáme, až co provede soupeř, ale to je neustále dokola. Domnívám se, že máme na víc, jen to prodat. Škoda, čelo tabulky nám uniká a teď nás čekají Vacenovice a to bude velmi těžké.



Sestavy


FK Sokol Lovčice
J. Láník [-] - M. Hladký [-] , R. Hála [-] , M. Maruška [-] , T. Miša [-] - R. Šimeček [-] (54. T. Šprta [-] ) , F. Maniatis [-] , P. Vacula [-] - P. Kyněra [-] , T. Maniatis [-] , L. Baťa [-]

Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] (57. M. Vlach [-] ) - D. Hrouzek [-] (58. P. Dvořák [-] ) , T. Rabovský [-] - J. Jambor [-] , A. Čapka [-] , T. Lorenc [-] - D. Němeček [-] (46. D. Všianský [-] ) , R. Abudayyeh [-] , J. Jelínek [-] , P. Nasadil [-] (64. V. Pilarčík [-] ) , L. Stehlík [-]

ŽK: 15. L. Baťa , 63. F. Maniatis , 73. P. Kyněra - 20. A. Čapka . ČK: 62. L. Baťa - 74. A. Čapka .
Hráči zápasu: M. Maruška , R. Hála .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DANĚČEK Matěj - BLAŽEK Patrik, HORŇÁČEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.