Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Ruprechticích


Branky


0

Na hřišti v Ruprechticích se utkali sousedé ze spodní části tabulky a že o zábavu nebylo nouze!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křinice promrhaly tříbrankové vedení

Co se první půli událo, to rozhodně není na zelených pažitech na denním pořádku. Daleko lepší Křinice ovládly první půlhodinu hry, měly chuť konečně vyhrát a že k výhře měly bezvadně nakročeno. V 16. minutě otevřel skóre Martin Vinš, který zužitkoval hlavičkou daleké autové vhazování. O deset minut později po rohu Tomáše Dvořáčka se z voleje nádherně trefil útočník hostí Josef Kovač. Třetí gól přidaly hosté ve 31. minutě, kdy se akce chopili bratři Dvořáčkové, starší Tomáš předložil mladšímu Matyášovi míč před bránu a mladší ze sourozenců se nemýlil - 3:0, spousta týmů by už to zabalila, domácí to ale neudělali. Slepenými brankami po nedůrazu hostí ve vápně nastartovali obrat Matusek a Šprinc. Druhý jmenovaný ještě ale neřekl své poslední slovo. V poslední minutě první půle po sporném vypíchnutí z rukou křinického gólmana Víta srovnal Šprinc. Domácí šli do kabin určitě spokojenější, na hostech bylo vidět, že ještě asi nepochopili, co se to zrovna stalo.

Střelec Šprinc zařídil výhru

Druhý poločas byl odlišný od toho prvního, skoro celou dobu se hrálo na půlce hostů. Křinice byly hodně zmatené, působily velmi tragicky na "Ruchadlu". A to ještě pokračovalo. Tři minuty před koncem si hráč utkání Šprinc vychutnal dva obránce Křinic a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. V 90. minutě přišly Křinice o svého brankáře Víta, který při výběhu z vápna reflexivně zahrál rukou mimo vápno, tudíž sudí Kalaš hned tasil červenou kartu. Aby toho ještě nebylo málo, na konečných 5:3 upravil dnes čtyřgólový Šprinc. Zápas tak skončil zaslouženou výhru domácích, kteří famózně obrátili zápas ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křinice
Lukáš Harviš - obránce hostů: Kdyby se dnes hrál fotbal hrál na 30 minut, tak vyhrajeme, ale bohužel...



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
R. Hampl [-] - D. Čadil [-] , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , P. Urban [-] , L. Janata [-] , J. Matusek [-] , A. Borůvka [-] , J. Doležal [-] , V. Mareš [-] , V. Smrček [-]

Sokol Křinice
R. Vít [-] - J. Cvrček [-] , L. Harviš [-] (46. P. Balcar [-] ) , M. Vinš [-] , P. Rosa [-] - M. Dvořáček [-] , N. Ben [-] , T. Plný [-] , I. Kosina [-] - T. Dvořáček [-] , J. Kovač [-] (46. T. Jirout [-] ) -

ŽK: 3. P. Šprinc - 71. N. Ben . ČK: 90. R. Vít .
Hráči zápasu: P. Šprinc .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kalaš Radek - JARÝ Zdenek (N), LHOTSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.