0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První prohra Krumvíře a zároveň první výhra Tvrdonic. Poslední Tvrdonice porazila lídra


Branky


0

Na půdu vedoucího celku Krumvíře zavítal celek Tvrdonic, který v dosavadním průběhu soutěže získal jeden bod za remízu v úvodním kole v Hroznové Lhotě. Tvrdonice předvedly organizovanou hru, se kterou si domácí celek nedokázal poradit. A tak se konalo velké překvapení, když si hosté odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance znamenala vedení Tvrdonic

Tvrdonice přijely se zabezpečenou obranou a jak se nakonec ukázalo, taktika slavila úspěch. Krumvíř do utkání vstoupil aktivně, ale vyjma úvodních dvaceti minut, kdy soupeře zatlačil a vypracoval si jednu šanci Petrem Zvoničem, toho moc neukázali. Soupeř z Tvrdonic předvedl lekci z produktivity. To probíhala 31.minuta, kdy první vážnější akci proměnil. Branku zaznamenal Daniel Netopilík, kterého Tvrdonice získaly na hostování ze Slovácka. Branka domácí zaskočila a dostala do útlumu. Krumvíři se nedařila kombinace a do poločasu nic vážného nevymyslel. Do kabin tak favorit utkání odcházel za stavu 0:1.

Hosté navýšili skóre a vezou si všechny body

V poločase udělali domácí dvě změny, chvíli poté přišli na hřiště tři další hráči, ale nenašel se nikdo, kdo by zavelel k obratu. Za zmínku stojí nebezpečná střela Petra Zvoniče, kterou výborným zákrokem vyrazil na roh hostující gólman Fibingr. V poslední nebezpečné situaci se ocitl navrátivší se po zranění Kmet Martin, ale namísto zakončení zbytečně přihrával hůře postavenému spoluhráči. A tak trest v podobě druhé branky přišel v 82.minutě, kdy se podruhé prosadil Daniel Netopilík, nejlepší hráč celého utkání. Hosté zvýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek, který si do konce utkání pohlídali a vedou si z Krumvíře překvapivě všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér Krumvíře: Utkání jsme bodově nezvládli. I když byly Tvrdonice poslední, tak si vůbec nedovolím tvrdit, že jsme jej podcenili. Hosté byli skvěle organizováni a co měli, tak to využili. Rozdílovým hráčem se stal hostující Dan Netopilík, který vstřelil obě branky. Pro nás špatný den.




Sestavy


Sokol Krumvíř
L. Prachař [-] - M. Dobeš [-] , R. Luskač [-] - J. Valenta [-] (71. M. Kmeť [-] ) - P. Zvonič [-] (89. V. Červinka [-] ) - M. Svoboda [-] , T. Koníček [-] (46. P. Hoša [-] ) , D. Michna [-] , P. Bíza [-] (69. L. Kobylka [-] ) , V. Charvát [-] (46. O. Strnad [-] ) , M. Zvonič [-]

Sokol Tvrdonice
D. Fibingr [-] - J. Mišurec [-] (88. P. Malacka [-] ) , D. Mráz [-] , R. Trecha [-] , D. Netopilík [-] , D. Rebenda [-] , I. Serafin [-] , V. Janulík [-] (24. M. Malík [-] ) , T. Vacenovský [-] , M. Vališ [-] , I. Menšík [-]

ŽK: 50. P. Hoša , 80. P. Zvonič - 36. M. Vališ , 40. I. Serafin , 77. R. Trecha , 80. D. Rebenda .
Místo: Krumvíř. Rozhodčí: Zaplatilová Jana - PAPUGA David, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.