1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná šňůra pokračuje. Nikolčice vezou čtvrtou výhru v řadě.


Branky


33. D. Jankůj - 50. R. Abudayyeh , 55. Z. Poláček (vl.) , 71. T. Lorenc
0

Do Žarošic přijel celek z Nikolčic, který diriguje z lavičky Josef Foltýn. Nikolčice vyhrály tři poslední utkání a chtěly pokračovat v této sérii i na horké půdě v Žarošicích. Domácí bývají na svém hřišti velice nepříjemní, což potvrdili i v průběhu první půle. Fotbal se ovšem hraje devadesat minut a v těch Žarošice neuspěly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žarošice získaly poločasový náskok

Po úvodním hvizdu rozhodčího rozehráli domácí, tak jak bývá u nich zvykem, hezké představení, v němž hráli hlavní roli. Hosté se v celé první půli hledali, nebyli schopni vážnějšího odporu a jen přes obrovské štěstí skončil poločasový výsledek v poměru, v jakém skončil. Jedinou branku prvního poločasu zaznamenaly Žarošice z kopačky Dominka Jankůje ve 33.minutě. Domácí zahodili v průběhu prvního poločasu několik šancí. Největší pak v závěru prvního poločasu, když trefili tyč a z dorážky, která byla gólovou a to doslova, protože před útočníkem byla opuštěná branka, břevno hostující branky. Pro domácí to byl zřejmě zlomový okamžik utkání, protože mohli jít do kabin za stavu s náskokem dvou branek. 

Nikolčice byly jiným týmem

Hosté do druhého poločasu přeskupily řadu, vystřídaly a na hřiště nastoupil zcela jiný tým. Hosté hýřili aktivitou, bylo jich plné hřiště a odměna na sebe nedala dlouho čekat. V 50.minutě se prosadil hostující Radek Abudayyeh a srovnal skóre utkání na 1:1. Už za pět minut hosté vedli. V 55.minutě se prosadil znovu Radek Abudayyeh, i když do zápisu byla napsána branka vlastní a to domácímu zadáku Poláčkovi. Hosté byli nadále lepším týmem, vytvořili si další šance. V 71.minutě jednu z nich proměnili, když se prosadil střídající Tomáš Lorenc  - 1:3. Tento výsledek poté vydržel až do samotného závěru utkání, ve kterém hosté získali další tři body. Byla to již čtvrtá výhra Nikolčic v řadě. Svou formu budou chtít potvrdit příští týden na domácí půdě proti Hroznové Lhotě.



Ohlasy k zápasu



Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér Nikolčic: Vyšlo nám poločasové střídání, které změnilo ráz utkání. Domácím došel dech a už nestačili na kombinační hru našeho týmu. Děkuji všem hráčům za výkon a takový, jaký byl ve druhém poločase, může být pořád.



Sestavy


SK Žarošice
J. Chromý [-] - D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] , R. Drmela [-] (65. J. Luskač [-] ) , P. Konečný [-] (76. P. Bělohoubek [-] ) , O. Sněhota [-] , J. Strmiska [-] , A. Ždánský [-] , S. Žaroský [-] , Z. Poláček [-] , T. Vágner [-]

Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] - T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] - J. Jambor [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] (46. T. Lorenc [-] ) - R. Abudayyeh [-] , L. Stehlík [-] (46. R. Švrčina [-] ) , J. Šťavík [-] (46. D. Všianský [-] ) , D. Němeček [-] (77. T. Jelínek [-] ) , J. Jelínek [-]

ŽK: 9. S. Žaroský - 39. J. Jelínek , 47. J. Jambor .
Místo: Žarošice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Václav - KOCMAN Jakub, SKOUPÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.