Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivní hosté vezou z Křepic všechny body


Branky


32. E. Příkazský , 69. L. Bílek (p.) - 12. D. Michna , 43. D. Michna , 44. D. Michna , 58. J. Valenta , 87. P. Zvonič
0

Ambiciózní celek Krumvíře přijel do Křepic jako favorit a tuto roli splnil z hlediska zisku všech tří bodů. Domácí tým chtěl přerušit předchozí nezdary, ale ani v tomto utkání se to Křepicím nepovedlo a tak je to jejich čtvrtá porážka v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Michna vstřelil hattrick už během první půle

Do Křepic zavítal vedoucím tým soutěže a tak to na stadión přilákalo velmi příjemnou návštěvu. Domácí chtěli v tomto utkání přerušit sérii porážek. Ovšem už ve 12.minutě se jim do cesty postavila první překážka v podobě první branky Krumvíře z kopačky Davida Michny. Hosté se ujali vedení 0:1. Po inkasované brance se utkání odehrávalo mezi šestnáctkami s občasným zakončením jednoho ze soupeřů. Změnu skóre přinesla 32.minuta, ve které se prosadil domácí Erik Příkazský a vyrovnal na 1:1. Kdo si myslel, že se do kabin bude odcházet právě za tohoto nerozhodného skóre, tak ten se spletl. Už v prvním poločase kompletoval svůj hattrick David Michna, který se prosadil ve 43.minutě, kdy strhl vedení na stranu hostí, aby hned ve 44.minutě svou třetí trefou v utkání přinesl hostím solidní dvoubrankový poločasový náskok. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:3 pro hosty z Krumvíře.

Krumvíř si pohlídal vedení a zvítězil

Domácí se na počátku druhé pokusili utkání zvrátit, to se jim ovšem nepovedlo a navíc inkasovali další branku. Čtvrtou trefu Krumvíře zajistil v 58.minutě Jaromír Valenta a na ukazateli svítilo pro domácí hrozivé skóre 1:4. V 69.minutě vykřesal naději pro domácí Lukáš Bílek, který se trefil z pokutového kopu a snížil na 2:4. To bylo ovšem ze strany domácích vše. Hosté v závěru utkání odskočili opět na rozdíl tří branek, když se trefil Petr Zvonič a upravil stav utkání na konečných 2:5 pro Krumvíř. Domácí zajíždí v příštím kole na horkou půdu do Velké nad Veličkou, kde se pokusí přerušit sérií neúspěchů.



Ohlasy k zápasu



Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér Krumvíře: Nepředvedli jsme nijak oslnivý výkon, ale zvítězili jsme a to se cení. Celkově jsme v tomto ročníku neuvěřitelně produktivní. Vím, že jsme schopni lepších výkonů než doposud předvádíme.



Sestavy


Sokol Křepice
J. Hrdlička [-] - J. Mrkvica [-] , R. Příkazský [-] , T. Nádeníček [-] , L. Zástěra [-] , P. Příkazský [-] , L. Bílek [-] , V. Husák [-] (78. M. Švaňhal [-] ) , E. Příkazský [-] (46. F. Klatovský [-] ) , V. Vintrlík [-] , M. Trávníček [-] (70. O. Švaňhal [-] )

Sokol Krumvíř
L. Prachař [-] - M. Dobeš [-] , R. Luskač [-] , V. Červinka [-] - J. Valenta [-] , P. Hoša [-] (70. V. Charvát [-] ) - P. Zvonič [-] - D. Michna [-] (89. D. Kocman [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Bíza [-] (56. O. Strnad [-] ) , M. Zvonič [-] (80. M. Kmeť [-] )

Hráči zápasu: D. Michna .
Místo: Křepice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: MAYER Petr - JONÁŠ Petr, VÁLEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.