2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři body vystřílel Tomáš Kasan


Branky


47. T. Kasan , 63. T. Kasan
0

Do Milotic zavítal ambiciózní nováček z Křepic, který je příjemným fotbalovým překvapením soutěže. Milotice ovšem potřebovaly nutně bodovat, hlavně pak po výkonu v Podivíně. První poločas nenasvědčoval tomu, že by body měly zůstat v Miloticích, nicméně změnou ve druhém poločase se tak nakonec stalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křepice byly lepším týmem, branku však nevsítily

Dvě předchozí utkání vyšly Křepice bodově naprázdno a tak přijely do Milotic s cílem bodovat. Hosté se od první minuty v Miloticích prezentovali sympatickým fotbalovým projevem. Po celý první poločas byly lepším mužstvem, dobře se pohybovali a kombinovali, ale v koncovce se neprosadili. Milotice kromě pětiminutovky v závěru poločasu, kdy nastřelily břevno a dostaly se do dvou skrumáží v malém vápně, nepředvedly nic, co by aspoň trošku připomínalo fotbal.

Žolík Tomáš Kasan rozhodl o bodech

Domácím se ovšem povedl vstup do druhého poločasu a střídající "žolík" Tomáš Kasan po dvou minutách využil sraženého centru z levé strany a poslal domácí do vedení. Milotice ve druhé půli vyrovnaly hru a snažily se přidat další branky. Ovšem to se dlouho nedařilo. Povedlo se to znovu až Tomáši Kasanovi, který využil další zaváhání hostujících obránců a uklidnil domácí fanoušky svou druhou trefou a to v 63.minutě minutě znamenalo vedení 2:0. Do konce zápasu mohl svůj účet ještě o minimálně dva góly rozšířit, ale další šance nevyužil. Křepice se pokoušely výsledek zvrátit, ale kromě šance v poslední minutě, kdy na brankové čáře zachraňoval domácí Novák, si žádnou vyloženou šanci nevypracovaly. Proto všechny tři důležité body zůstaly v Miloticích.



Ohlasy k zápasu


FK Milotice
Petr Vybíral - trenér Milotic: Jsme rádi za 3 body , hra mužstva momentálně odpovídá problémům, které máme se složením mužstva. Za druhý poločas je třeba vyzdvihnout snahu a odhodlání kluků porvat se o výsledek a zapracovat na tom, abychom už od dalšího utkání hráli od první minuty.




Sestavy


FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - Z. Antoš [-] , L. Holub [-] , R. Dobeš [-] , A. Snopek [-] (46. T. Kasan [-] ) , J. Balous [-] (71. Š. Novák [-] ) , P. Knotek [-] , M. Mikéska [-] , L. Hofr [-] , O. Novák [-] , M. Vaněk [-]

Sokol Křepice
B. Richter [-] - O. Švaňhal [-] (66. F. Klatovský [-] ) , J. Mrkvica [-] , T. Nádeníček [-] , L. Zástěra [-] , P. Příkazský [-] , L. Bílek [-] , V. Husák [-] (73. M. Kern [-] ) , L. Mrkvica [-] , V. Vintrlík [-] , M. Trávníček [-]

ŽK: 64. Z. Antoš , 86. M. Vaněk - 59. L. Mrkvica .
Hráči zápasu: Z. Nedvědický , T. Kasan - P. Příkazský .
Místo: Milotice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: MARTINEC Michal - LENFELD Oldřich, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.