2:1
(1:1)
24. N. Ben
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinice ne a ne vyhrát


Branky


1. P. Vogel (p.) , 62. J. Panchártek - 24. N. Ben
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lahůdka Jamila ozdobou prvního poločasu

Zápas domácích Otovic mezi Křinicemi měl od začátku pořádnou zápletku. Hned totiž první akce zápasu a gól! Neštastné škobrtnutí hostujícícho obránce o otovického útočníka znamenalo pro zkušeného arbitra Lokvence jediné, a to odpískat jasnou penaltu ve prospěch domácích. Otovický "mazák" Petr Vogel se nemýlil a proměnil už svou třetí penaltu v této sezóně. Hosté to ale nezabalili, předváděli líbivý fotbal se spoustou akcí a střel. Ve 24. minutě přišel fantastický moment. Míč si vzal technik hostí Jamil a z 25 metrů "vysklil" okno domácí branky. Všichni kolem jen kroutili hlavou, lépe to fakt trefit nešlo. Zbytek poločasu se snažili hosté přidat další gól, ale domácí obrana v čele s gólmanem Pokorným jim to nedovolila.

Jedna šance stačila ke gólu

Do druhého poločasu vstoupily lépe Křinice, které ve hře dominovaly, vytvořili si mnoho šancí, avšak branku vstřelit nedokázaly. Naopak Otovice měly šanci vyloženější jednu a tu dokázalit přetavit v gól. Na centr ze strany si počkal Panchártek Jaroslav, který jen nastavil nohu a překonal záda brankáře hostí Víta. Hosté se pořád snažili hrát na půlce domácích, ukázalo se, že se jim stále "lepí" smůla na paty. A tak v menším derby, zvítězil jednoznačně šťastnější soupeř z Otovic. Dnes totiž platilo, že se fotbal opravdu hraje jen a jen na góly.



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Dnes i kdyby přijel Broumov, tak snad vyhrajeme. Otovice jedou na postup!

Sokol Křinice
Lukáš Harviš - Křinice: Smůla našeho týmu vedla k další prohře.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - R. Gaabriš [-] , T. Hrnčíř [-] , T. Korityák [-] , J. Panchártek [-] , P. Franc [-] , P. Drechsel [-] , P. Vogel [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

Sokol Křinice
R. Vít [-] - P. Rosa [-] , L. Harviš [-] , J. Roman [-] , L. Kalous [-] - I. Kosina [-] , T. Plný [-] , N. Ben [-] , P. Balcar [-] - T. Dvořáček [-] , J. Kovač [-] -

ŽK: 73. J. Panchártek .
Hráči zápasu: P. Vogel .
Místo: Sokol Otovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - PAVLŮ Radek (N), KORITYÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.