Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice opět úřadovaly. Tentokrát přestřílely domácí Tvrdonice


Branky


0

Pro Tvrdonice to bylo první domácí utkání v sezóně. Jelikož v předchozích utkáních venku získaly pouze bod, usilovaly o zisk všech tří. Lovčice ovšem po poslední domácí přestřelce proti Křepicím přijely do Tvrdonic pro všechny tři body, ke kterým chtěly dojít svým útočným fotbalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky hostí určily ráz utkání

Do utkání vstoupila obě mužstva nevyrovnaně. Jak domácí, tak i hosté ztráceli spousty jednoduchých míčů, přihrávky končily u soupeře nebo v zámezí a během úvodních patnácti minut nebylo k vidění nic kloudného. Od dvacáté minuty bylo k vidění na hřišti už jen jedno mužstvo a to byl tým z Lovčic. Hosté začali domácí přehrávat, dostávali se do zakončení v pokutovém území i mimo ně, ale žádná ze střel se nestala gólovou. První branka byla k vidění ve 27.minutě, kdy se z trestného kopu trefil Fotis Maniatis. Ve 34.minutě už to bylo 0:2 pro tým z Lovčic. To se prosadil z otočky z prostoru malého vápna mladík ze Sokola Tomáš Maniatis. V této fázi hry drželi hosté míč, domácí k ničemu nepustili a svou převahu korunovali po akci Michal Hladký - Petr Vacula. 45.minuta přinesla hostím vedení 0:3 a zároveň i poločasovou přestávku.

Seriál neproměněných šancí

Do druhého poločasu domácí zvýšili obrátky a agresivitu. I přesto to byli právě hosté, kteří jako první zahrozili. Milan Maruška neuspěl. Průběh první půle druhého polčasu byl v režii domácích, kteří využili polevení hostí k tlaku, ale žádnou gólovou šanci si nevypracovali. Hosté se postupně dostávali opět do hry a výsledkem byla čtvrtá branka, kterou vstřelil v 64.minutě Petr Vacula, kterému asistoval další mladík v týmu Lovčic Dominik Knap. Byla to již devátá branka Petra Vaculy v probíhajícím ročníku. Domácí vzápětí snížili povedenou střelou Davida Rebendy z trestného kopu. Ze strany domácích to bylo vše. Ze strany hostí nikoliv. Ti se předháněli v zahazování šancí. Kdyby hosté proměnily alespoň některé z nich, mohli navázat na střelecké hody z domácího utkání proti Křepicím. Na kdyby se ovšem nehraje a tak už skóre zůstalo beze změny. Lovčice si odvážejí zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Lovčice
Jan Ondra - trenér Lovčic: Prvních dvacet nebylo ideálních, neplnili jsme správně běžné věci. Nakopla nás první branka a od toho okamžiku jsme měli hru jednoznačně pod kontrolou. Druhý poločas domácí kousali prvních patnáct minut, poté jsme hru plně kontrolovali. Škoda neproměněných šancí. Mohli jsme zopakovat střelecké hody z domácího utkání proti Křepicím.



Sestavy


Sokol Tvrdonice
V. Uher [-] - T. Vacenovský [-] , P. Malacka [-] (46. J. Mišurec [-] ) , V. Blažek [-] , M. Vališ [-] (61. M. Malík [-] ) , R. Trecha [-] , D. Rebenda [-] , I. Serafin [-] , V. Janulík [-] , M. Čapka [-] , D. Mráz [-]

FK Sokol Lovčice
J. Láník [-] - R. Šimeček [-] (76. M. Drápal [-] ) , R. Hála [-] - T. Šprta [-] (70. L. Baťa [-] ) , D. Knap [-] , M. Maruška [-] , L. Kunický [-] (70. T. Miša [-] ) - F. Maniatis [-] , P. Vacula [-] , T. Maniatis [-] , M. Hladký [-]

ŽK: 61. V. Janulík - 22. F. Maniatis , 57. M. Hladký , 65. L. Kunický , 75. T. Maniatis .
Hráči zápasu: R. Hála , P. Vacula , T. Maniatis .
Místo: Tvrdonice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rosa Ondřej - ŠPAČEK Jiří, KUDĚLKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.