Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát "B" poprvé padl na domácí půdě


Branky


0

Domácí rezerva Kunštátu hostila silného soupeře z Rudice. Hostující tým poslední tři zápasy zvládl na výbornou a bodoval ve všech utkáních. Kunštát chtěl napravit svoji prohru z minulého kola, kde v Olešnici prohrál těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rychlé brance domácích se Rudice nezalekla

Utkání se zpočátku vyvíjelo tak, jak hostující tým přepokládal. Kunštát držel míč a kvalitní kombinací se dostával k brance Rudice. Zaslouženě se domácí ujali vedení. Z pravé strany přiletěl přesný míč na Adámka, který se s míčem před bránícím Kubem Pernicou šikovně uvolnil a umístěnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení – 1:0. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po nedůrazném odkupu se míče zmocnil Pavel Pernica, jenž se střelou neotálel a trefil se náramně – 1:1. O pět minut později se šikovně prosmýknul Zouhar, bohužel jeho levačka orazítkovala břevno. Domácí hrozili zejména ze stran a rychlými náběhy za obrannou linii hostí. Branka se jim vstřelit nepodařila. To na druhé straně se ujala Šenkova střela a rázem byla Rudice ve vedení – 2:1. Tento stav vydržel i do poločasového hvizdu.

Kunštát chyboval v obraně

Druhá pětačtyřicetiminutovka pokračovala v nastoleném trendu, kdy kunštátští kontrolovali hru, nicméně se nedokázali vyvarovat i chyb v obraně. Jedné takové využil rychlonohý Urbánek, který pokračoval v samostatném nájezdu téměř z poloviny hřiště. Bohužel ani natřikrát nedokázal překonat svého protějška v brance. O minutu později si hosté počínali nedůrazně na levé straně, kde se míče zmocnil Niessner a tvrdou ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť – 2:2. To běžela 70. minuta. V 72. se přes Skočka uvolnil Šenk a pravačkou na bližší tyč vrátil vedení Rudici – 2:3. Téměř totožná branka padla o chvíli později a Šenk zkompletoval HATTRICK – 2:4. Nekoncentrovanost domácí obrany využili hosté skvěle. Třešničku na vítězném dortu vystřelil střídající Nejezchleb, který neočekávanou, ale naprosto přesnou, střelou na zadní tyč překvapil domácího gólmana a stanovil konečný stav na 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Rudice
Paděra Pavel - obránce Sokola Rudice: Ukázalo se, že na Kunštát umíme. V minulé sezóně jsme na jaře vyhráli v domácím prostředí 7:3, tentokrát si odvezli 3b za vítězství 2:5. V obou utkáních byl náš soupeř fotbalovější, my naopak efektivnější v koncovce. Na dobrý výsledek, a celkově solidní vstup do soutěže, budeme chtít navázat v domácím prostředí proti Adamovu.



Sestavy


FK Kunštát B
T. Holík [-] - P. Doležel [-] (75. R. Tenora [-] ) , M. Niessner [-] (64. T. Gracias [-] ) , E. Mihola [-] , A. Zámek [-] (15. P. Blaha [-] ) , T. Záboj [-] , T. Adámek [-] , V. Horák [-] , P. Řehoř [-] , M. Skoček [-] , M. Blažek [-]

TJ Rudice
J. Matuška [-] - P. Pernica [-] , P. Urbánek [-] (90. J. Matuška [-] ) , D. Vymazal [-] , T. Zouhar [-] , M. Kocman [-] , M. Šenk [-] , J. Pernica [-] , T. Nevřela [-] , P. Paděra [-] , J. Svoboda [-] (75. M. Nejezchleb [-] )

ŽK: 64. P. Řehoř , 85. E. Mihola - 38. T. Nevřela , 70. P. Paděra .
Hráči zápasu: T. Adámek - M. Šenk .
Místo: Kunštát. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - MAŇOUŠEK Radim, MUSIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.