1:1
(1:0)
48. D. Šír
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ve Střelicích skončilo remízou


Branky


24. T. Peška - 48. D. Šír
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas pro domácí

Domácí do utkání vstoupili s vědomím, že chtějí odčinit vysokou prohru z Měnína. Proti nim nastoupilo mladé mužstvo z Pozořic, které jim od začátku dělalo problémy svým pohybem a kombinační hrou. Domácí se snažili hrát svoji hru již s uzdraveným Peškou a Machálkem. Hráli ze zajištěné obrany a čekali na brejky. Jeden z nich přišel ve 25. minutě, kdy Michal Rýzner křížným nákopem vyslal do brejku Pešku, který svůj únik proměnil - 1:0 pro domácí. Poté se hra odehrávala jen mezi šestnáctkami a k ohrožení branek nedošlo.

Hosté přidali na obrátkách a zásluhou jim bylo vyrovnání

Do druhého poločasu nastoupili hosté s ještě větším odhodláním a začaly se valit útoky na domácí obranu. Hosté důrazně napadali při rozehrávce domácích, z čehož ve 49. minutě pramenila chyba ve středu hřiště a následný faul domácího hráče. Z trestného kopu hostující hráč zakroutil míč na zadní tyč, kde byl jako první hostující útočník Šír a vyrovnal na 1:1. Po zbytek zápasu byli hosté opticky lepší, ale branku už ani jedno mužstvo nevstřelilo a tak se oba týmy rozešli smírně.



Sestavy


Fk Střelice
Z. Rýzner [-] - V. Herzán [-] , O. Machát [-] (71. P. Feist [-] ) , R. Vaculík [-] , A. Machát [-] - D. Zuska [-] (88. L. Minář [-] ) , M. Rýzner [-] , T. Peška [-] , T. Kroupa [-] - P. Valouch [-] , P. Machálek [-]

SK Pozořice
F. Žáček [-] - J. Barták [-] , D. Šír [-] (82. D. Komzák [-] ) , J. Šmerda [-] , R. Malecha [-] (46. F. Čech [-] ) , P. Kervitcer [-] (88. P. Zezula [-] ) , D. Nejedlý [-] (46. T. Brtník [-] ) , M. Staněk [-] (90. P. Simandel [-] ) , J. Zábojník [-] , J. Hujňák [-] , P. Hušek [-]

ŽK: 15. A. Machát , 39. D. Zuska , 40. M. Rýzner , 71. R. Vaculík - 42. J. Barták .
Hráči zápasu: T. Peška - D. Šír .
Místo: Střelice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁČEK Radek - MRKVICA Tomáš, ŠLACHTOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.