2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslavští vybojovali v domácím prostředí 3 body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas bez branek

Utkání bylo od úvodního hvizdu vyrovnané. Od domácích bylo k vidění mnoho nepřesných přihrávek a hosté se spoléhali na rychlé protiútoky. První šanci zápasu si vytvořili fotbalisté Modřic. Levý záložník se kličkou do protipohybu uvolnil a o půl metru minul vzdálenější tyč domácí svatyně. Na druhé straně zazvonilo břevno po podařené střele Jakuba Toušky. O několik minut později přišel dlouhý nákop za domácí obranu a k překvapení všech postupoval hostující hráč sám na Buďu, ale M. Hvězda ho však výborně dostoupil a skóre se neměnilo. Domácí záložník se pak předvedl v útočné akci, ale jeho gólovou střelu výborným zákrokem vykopl Horna a tak skončil poločas výsledkem 0:0.

Horna uchránil hosty od vyššího přídělu

Druhá půle byla začala velkým tlakem dpmácích a rychlou brankou. Po závaru před brankou a několika zblokovaných střelách otevřel účet zápasu Hvězda - 1:0. Domácí zvýšili obrátky a navýšili i skóre.  J. Touška dostal ideální míč mezi obránce od Sedláka a zakončil s přehledem podél Horny - 2:0. Ve druhé půli diktovala tempo hry Zbraslav a mohla navýšit skóre ještě vyšším rozdílem. M. Bednář však ve svých šancích Hornu nepřelstil a Hvězda branku minul. Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích.

 


Sestavy


FK Zbraslav
M. Buďa [-] - J. Vít [-] , J. Andrlík [-] , J. Kaláb [-] , T. Pelikán [-] - M. Touška [-] , M. Bureš [-] (81. M. Bednář [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Hvězda [-] - J. Touška [-] , M. Sítař [-]

MFK Modřice
T. Horna [-] - P. Goiš [-] , J. Štěrba [-] (49. V. Hemerka [-] ) , J. Severa [-] , M. Dofek [-] , D. Goiš [-] , P. Friedl [-] , L. Trávníček [-] , A. Dofek [-] , R. Mulíček [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 62. L. Trávníček , 72. R. Mulíček .
Hráči zápasu: J. Touška , M. Hvězda - T. Horna .
Místo: Zbraslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLEIN Josef - JEŘÁBEK Dalibor, MATOUŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.