Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav si z horké půdy v Zakřanech odváží 3 body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli nebyla o šance nouze

Hosté do utkání vstoupili aktivněji a byli více na míči. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, které se hostům dařilo úspěšně eliminovat. Po čtvrthodince hry hosté dokázali naši aktivitu přetavit ve vedoucí gól, kdy se po skrumáži před domácí bránou již tradičně levačkou trefil J. Sedlák - 0:1. V dobré kombinaci pokračovali hosté i po vstřelené brance, ale veškeré náběhy ze stran a následné přihrávky před bránu úspěšně eliminovala domácí obrana. I přesto se hostům podařilo zvýšit skóre, kdy M. Sítař výborně zatáhl míč do vápna a J. Touška věděl, jak s jeho přihrávkou naložit - 0:2. V poslední desetiminutovce se domácí více zapojovali do hry a díky několika standartním situacím se dostali do slibných příležitostí. Ujal se až přímý kop, který zahrával A. Kožíšek a nádhernou střelou trefil zadní šibenici Buďovi brány a tím snížil na 1:2.

 

 

Domácí se hnali za vyrovnáním, ale marně

V druhé půli hosté navázali na dobrý výkon z první půle. Domácí tlak hostů ustáli a v druhé části druhé půle byli aktivnější drželi míč. Po vyrovnání volala střela k tyči domácího záložníka, hostující brankář však byl u tyče včas a podržel hostující tým. Hosté udeřili z chyby domácí obrany, kdy se na M. Žáka v domácí brance řítil sám M. Sítař a vstřelil pro hosty uklidňující branku - 1:3. Tím se dá říct bylo rozhodnuto, že 3 body si odvezou hosté. Nutno dodat, že domácí podali dobrý výkon a pokud na něj naváží, budou stoupat tabulkou vzhůru.

 



Sestavy


TJ Sokol Zakřany
M. Žák [-] - P. Šrámek [-] , M. Vespalec [-] , P. Všetečka [-] , M. Šavrňák [-] , A. Kožíšek [-] , D. Podlaha [-] , P. Šrámek [-] (78. K. Baláž [-] ) , D. Koza [-] (10. R. Hampl [-] ) , O. Kožíšek [-] , L. Věžník [-]

FK Zbraslav
M. Buďa [-] - J. Kaláb [-] , J. Vít [-] , J. Andrlík [-] (46. T. Pelikán [-] ) - M. Vít [-] , M. Hvězda [-] (78. M. Bednář [-] ) , J. Hort [-] (42. M. Bureš [-] ) , M. Touška [-] , J. Sedlák [-] - M. Sítař [-] , J. Touška [-]

ŽK: 55. R. Hampl - 82. J. Touška .
Hráči zápasu: A. Kožíšek - M. Vít .
Místo: Zakřany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HARÁSEK Bohumil - KAČANOLLI Fitim, BARÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.