3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Želešice rozhodly po přestávce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase do Želešic hosté odjeli bez nejlepšího hráče Jaroslava Kotačky, Ivoše Šauera a Davida Součka, což se na jejich hře bylo velmi znát. V 1. poločase byla hra hodně vyrovnaná a po brance na každé straně skončil poločas 1:1.

Hostující brankář uchránil hosty od většího přídělu

Ve 2. poločase byli lepším týmem domácí a měli velké množství šancí, ale proti byl výborně chytájící brankář hostí Kubín, který zlikvidoval několik tutovek a vytvářel i rychlé brejky svými přesnými výkopy a duo Loucký - Nekuža. Ti se ale neprosadili a domácí dovedli utkání k zasloužené výhře, když se trefili Knotek a Zlínský.



Sestavy


TJ Viktoria Želešice
M. Kovařík [-] - O. Hlinecký [-] , P. Řezáč [-] , P. Všetečka [-] , J. Mach [-] - D. Knotek [-] , T. Zlínský [-] , A. Florián [-] , M. Karásek [-] (90. P. Hrbáček [-] ) - J. Starý [-] (31. D. Hude [-] ) , R. Knee [-] (76. L. Hudaňa [-] ) -

TJ Baník Zbýšov
D. Kubín [-] - Z. Záděra [-] , L. Sedlák [-] (59. J. Pokorný [-] ) , O. Pokorný [-] , L. Kubín [-] , J. Barvíř [-] - M. Loucký [-] - A. Hájek [-] (68. O. Vališ [-] ) , M. Nekuža [-] - D. Antl [-] (46. R. Kozel [-] ) , D. Kříž [-]

ŽK: 89. M. Nekuža .
Hráči zápasu: D. Knotek .
Místo: Želešice. Počet diváků: 102. Rozhodčí: URBÁNEK Jiří - BUMBÁLEK Jiří, ŘEŘUCHA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.