0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Bzenec bral všechny body


Branky


0

Bzenec přijel na půdu Moravan s několika hráči svého A mužstva, které mělo v Krajském přeboru volno. Bzenec byl po celé utkání lepším týmem a nedovolil domácím Moravanům téměř nic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pod plnou kontrolou béčka Bzence

Moravany na svém hřišti přivítaly posílenou rezervu z Bzence a na průběhu bylo znát, že se na hřišti pohybují David Šmahaj, Tomáš Zůbek nebo Michal Dulovecz. Hosté se ujali vedení už ve 4.minutě, kdy se prosadil Lukáš Vajdík. V 15.minutě hosté vedli už 0:2 po trefě Petra Ebringera. Domácí si v těchto fázích nevěděli se svým soupeřem rady. Domácí se snažili, ale posíleného soupeře nedokázali přehrávat. Bzenecká rezerva dokázala do poločasu vstřelit ještě jednu branku zásluhou Lukáše Vajdíka, pro kterého to byla ve 41.minutě druhá trefa utkání. Domácí Moravany tak do kabin odcházel s tříbrankovým mankem. 

Moravany neskórovaly ani ve druhém poločase

Moravany se ve druhém poločase nechtěly vzdát. Ale tentokrát byl soupeř nad jejich síly. Čtvrtou bzeneckou branku v utkání přidala posila z "áčka". Konkrétně pak trefa Tomáše Zůbka v 76.minutě určila stav střetnutí v poměru 0:4. V šestém kole to byla již druhá domácí prohra Moravan. Dvě prohry na domácím pažitu zaznamenaly v průběhu celého ročníku Okresního přeboru. V tomto to Moravany stihly už v šestém kole. Bzenecké béčko se vítězstvím posunulo na dostřel právě Moravanům. 14 vstřelených branek je bilance posledních tří střetnutí, ve kterých se prosadili střelci Bzence. V dalším kole přivíta Bzence na své půdě tým z Uhřic a určitě bude chtít pokračovat v navlékání dalších vítězných korálků. Moravany pojedou do Nenkovic, kde budou chtít napravit domácí zaváhání.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] (60. I. Toman [-] ) - R. Klimeš [-] , M. Bařina [-] , M. Ficek [-] - J. Holeček [-] , J. Klimeš [-] (71. R. Hudec [-] ) , P. Zbořil [-] - L. Možíš [-] (77. J. Bochýnek [-] ) , M. Otáhal [-] , J. Zýbal [-] (46. A. Rotrekl [-] ) - L. Pintera [-] (72. M. Drobilík [-] )

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - M. Dulovecz [-] , P. Ficek [-] (66. D. Lejsal [-] ) , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] (85. J. Fišer [-] ) , P. Ebringer [-] (68. K. Ebringer [-] ) - L. Vajdík [-] , M. Soukup [-] , D. Šmahaj [-] - M. Kůřil [-] , T. Zůbek [-]

ŽK: 81. T. Dulovecz .
Místo: Moravany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Jakub - BEZDĚK Ondřej, JANČA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.