Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice nasázely Vracovu tři branky ve druhém poločase a odvážejí si všechny body


0

Ždánice příjemně čeří vody Okresního přeboru a do Vracova si přijely podle slov Františka Snášela pro všechny tři body, což se jim nakonec povedlo. Utkání ovlivnilo vyločení domácího Mezihoráka v 56.minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle. Hosté vedou, Vracov srovnává

Už v 1.minutě se projevil domácí nedůraz když dlouhý aut Tomáše Kudlíka prošel malým vápnem a skončil v autu u zadní tyče hostí. Ve 4. minutě se dostal do šance Loprais, ale obrance hostí mu míč stačil ukopnout. V 6. minutě byl k vidění rychlý protiútok Ždánic, který zakončuje Handlíř skákavou střelou, domácí golman vyráží na roh. Ve 14.minutě domácímu Machalovi nesedl míč a ten skočil u nohou dotírajícího Františka Snášela, který nezaváhal a otevřel skore 0:1. V 18. minutě hostující Ruban nadvakrát vyráží do rohu střelu Mezihoráka z 12-ti metrů. Ve 20.minutě si na centr Petera Šoni naběhl David Zálešák a přesnou hlavičkou srovnává na 1:1. Zbytek poločasu se hrál mezi šestnáctkami bez vyložených šancí.

 

 

Hosté byli lepší a v závěru vstřelili další branky

Po přestávce překvapil domácí zadáky dlouhý nákop hostí, který zakončuje střelou po zemi Mlčák, Linhart chytá. V 50. minutě přišel zlomový moment zápasu, Mezihorák atakuje brankáře hostí, který teatrálně padá a domácí útočník dostává druhou žlutou kartu a jde pod sprchy. Přesilovku využili hosté dokonale, měli více ze hry. Vracov hrál nepřesně a bez bojovnosti, jeho pokusy hosté stačili eliminovat a v závěru zápasu rozhodli o vysoké výhře a zaslouženém zisku 3 bodů. V 66.minutě obešel hostující Petr Handlíř lehce tři vracovské zadáky a zblízka prostřelil Linharta 1:2. V 83.minutě sebral domácímu stoperovi míč František Snášel a zvýšil na 1:3. O minutu později si hosté vychutnali statickou hru domácích a po pěkné kombinační akci uzavřel účet zápasu opět Petr Handlíř na 1:4.

 

 

Podle domácích byl velkým zklamáním výkon začínajícího sudího, který hrubě chyboval na obě strany což zápasu vůbec neprospělo.



Ohlasy k zápasu


FC VRACOV
Jiří Kudlík st. - předseda Vracova: Vracov svým výkonem zklamal. Opět se potvrdilo, že bez elitního střelce Petra Lopraise je poloviční.




Sestavy


FC VRACOV
R. Linhart [-] - P. Machala [-] , B. Tesař [-] , R. Pres [-] (77. Z. Kocurek [-] ) , S. Kadleček [-] - D. Zálešák [-] , P. Šona [-] , R. Mlček [-] , T. Kudlík [-] - I. Mezihorák [-] , Š. Loprais [-] (80. J. Řihák [-] ) -

TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Horňák [-] , D. Klíč [-] - P. Handlíř [-] , F. Snášel [-] - A. Mlčák [-] (77. T. Komárek [-] ) , V. Kopeček [-] (86. M. Pavlech [-] )

ŽK: 13. I. Mezihorák , 35. P. Šona - 39. P. Strmiska . ČK: 56. I. Mezihorák .
Místo: Vracov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOJTEK Lukáš - HULCKÝ Zdeněk, RYBECKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.