2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastný bod pro Ivanovice


Branky


0

   V Bohdalicéch se očekával vyrovnaný duel, který nakonec nerozhodným výsledkem skončil. V samotném zápase však byli lepší domácí, kteří nedokázali využít řadu příležitostí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Oba celky nastoupily bez svých tradičních brankářských opor. Domácím chyběl zraněný Paštěka a hostům Klimek. Od úvodního hvizdu byli lepší domácí. Ti hosty zatlačili na jejich polovinu a měli několik slibných střeleckých příležitostí. Ze spousty šancí se ujala pouze jediná a to až poslední ve 44 minutě, kdy Pacejka usměrnil centr z boku do prázdné branky.

 

   

       Úvod druhé části byl opět ve znamení převahy domácích, kterou také dokázali využít. V 50 minutě se po rohu Podaného prosadil hlavou Michal Jašíček, Vzhledem k rozložení sil na hrací ploše se zdálo, že je o výsledku rozhodnuto. Opak se stal skutečností. V 52 minutě domácí brankář Flajzar nešťastně odkopl míč, tak že téměř na půlící čáře našel hostujícího Tkáče a ten se nádherně trefil a korigoval výsledek. Domácí sice byli i nadále aktivní, ale nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance. Když už se jim to povedlo, byla proti branková konstrukce. Trest přišel v 82 minutě, když z pokutového kopu vyrovnal Olejníček.  Zápas, v němž měly Bohdalice mnohem více ze hry, skončil remízou.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice
D. Flajzar [-] - V. Neděla [-] , L. Kavečka [-] , J. Pacejka [-] , D. Machálek [-] , L. Podaný [-] , B. Usnul [-] , M. Jašíček [-] , R. Jašíček [-] , P. Pacula [-] , J. Kolečkář [-]

TJ Slovan Ivanovice na Hané
V. Rudolf [-] (69. P. Gottwald [-] ) - J. Pýrek [-] , M. Tkáč [-] (67. P. Deutsch [-] ) , T. Kramel [-] , J. Chmelař [-] , L. Doupovec [-] , V. Kábele [-] , P. Olejníček [-] , D. Gergely [-] , Z. Černý [-] , M. Jičínský [-] (53. R. Neckář [-] )

ŽK: 38. J. Pacejka , 40. L. Kavečka , 66. J. Kolečkář , 74. D. Machálek .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - STŘÍŽ Jan, BEDNÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.