Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dědice byly snadné sousto


Branky


0

     V chladném podzimním dopoledni hostili Vícemilice mužstvo Dědic. Domácí po dvou prohrách v řadě chtěli opět najet na vítěznou vlnu a nemohli si k tomu přát lepšího soupeře. Dědice se krčí na posledním místě tabulky se ziskem zatím jediného bodu. Favorit byl tedy jasný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté do utkání nastoupili pouze v deseti hráčích a domácí je tak hned od začátku zatlačili před vlastní branku. Tlak využívá hned ve druhé minutě Novotný a otevírá tak gólový účet zápasu. Následuje smrtící pětadvacetiminutovka ve které se mezi střelce zapisují dvakrát Pacanda, Martin Vrána a znovu Novotný. Po necelé půlhodině je tak stav 5:0. Dědicím poté přijíždí další hráč a zkompletuje tím na hřišti hostující jedenáctku, není jím to však nic platné a hraje se dál pouze na jejich polovině. Další branku ovšem diváci vidí až v 45. minutě, kdy se z přímého kopu trefuje Novotný a uzavírá tak hattrick i první poločas.

 

 

     Namlsaní fanoušci očekávali ve druhé půli další branky a padaly mezi nimi i hlasy o dvouciferném skóre. To jim ale nabídnuto nebylo. Domácí ubrali plyn, rezignovaní hosté se taky nikam neženou. A tak je k vidění místo očekávaných branek, nezáživná hra plná nepřesností. Vícemilice však ještě pár pěkných akcí předvedli a jednu z nich zužitkoval kdo jiný než střelec zápasu Novotný. Jednostranné utkání tak končí za stavu 7:0.



Sestavy


TJ Vícemilice
Z. Karger [-] - J. Karger [-] , L. Konečný [-] , V. Fajtl [-] , M. Masařík [-] , E. Havránek [-] - M. Havránek [-] , T. Sečka [-] , M. Vrána [-] - F. Novotný [-] , M. Pacanda [-] -

TJ Sokol Dědice
P. Staníček [-] - M. Höfer [-] , M. Rusňák [-] - J. Sychra [-] , T. Rusňák [-] , L. Tilšer [-] , T. Sochor [-] , R. Šrotíř [-] - M. Höfer [-] , M. Lukášek [-] - Š. Murányi [-]

Místo: Vícemilice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šebesta Jan - KRATOCHVÍL Milan, ŠTRAJT Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.