M. Pacanda 38. (p.)
M. Vrána 44.
M. Pacanda 88. (p.)
3:4
(2:0)
55. J. Pacejka (p.)
60. V. Fajtl (vl.)
65. D. Flajzar
87. L. Podaný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

9.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné fotbalové představení rozhodly pro sebe Bohdalice


Branky


38. M. Pacanda (p.) , 44. M. Vrána , 88. M. Pacanda (p.) - 55. J. Pacejka (p.) , 60. V. Fajtl (vl.) , 65. D. Flajzar , 87. L. Podaný
0

     Domácí, kteří minulý týden poprvé prohráli v Radslavicích, hostili na svém stadionu mužstvo Bohdalic, kteří v minulém kole podlehli doma Kobeřicím 1:3. Očekával se vyrovnaný duel, ve kterém měli být mírným favoritem domácí, kteří na svém hřišti lacino body nerozdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně a soustředily se spíše na obranu. Diváci tak viděli pouze závar před brankou domácích, kdy ovšem vystrašil brankáře Kargera pouze jeho spoluhráč Masařík, který si málem srazil centrovaný míč do vlastní sítě. Na druhé straně vychytal Martina Vránu ve velké šanci Paštěka. Skóre se tak měnilo až v 38. minutě. Dlouhý míč převzal Pacanda, kterého zastavil až faulem v pokutovém území obránce Bohdalic. Nařízenou penaltu sám faulovaný bez problémů proměnil. Těsně před přestávkou vysunul Pacanda Havránka, který předložil míč nabíhajícímu Martinu Vránovi a ten z malého vápna mířil přesně. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

 

    Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním výsledek změnit. Poprvé se jim to povedlo v 55. minutě, kdy po faulu v domácí šestnáctce proměnil penaltu Pacejka. Hned poté se domácí kanonýr Pacanda ocitl dvakrát sám před brankářem, poprvé jeho střela skončila na břevně, podruhé podržel hosty Paštěka. Udeřilo tak na druhé straně kdy si centr z levé strany nešťastně srazil do vlastní branky Fajtl. V 65. minutě tak bylo vyrovnáno 2:2. Ovšem tento stav nevydržel dlouho a za dalších pět minut dokonal obrat střídající Flajzar, který zůstal zapomenutý domácí obranou na levém křídle, posunul si míč do vápna a střelou na zadní tyč překonal Kargera. Opaření domácí se tak museli začít tlačit do útoku, ovšem pozorně hrající obrana hostí je dlouho do žádné větší šance nepustila. Vyrovnat tak domácí mohli až v 80. minutě kdy po závaru před brankou dokázali z brankové čáry hostující obránci vykopnout Pacandovu střelu. Narůstající tlak domácích ovšem záhy ukončil Podaný, který tvrdě vystřelil z trestného kopu a s pomocí teče domácích obránců dostal míč do sítě. Hned poté snížil opět na rozdíl jednoho gólu Pacanda, jenž proměnil další nařízenou penaltu, ovšem domácím už na vyrovnání nezbyly síly a zápas tak skončil vítězstvím Bohdalic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bohdalice
Lukáš Podaný (hráč Bohdalic): Po prvním poločase jsme nevěřili, že zápas otočíme a ono se to podařilo. Podržel nás brankář Paštěka a mimořádný výkon podal David Flajzar, který na jednu branku nahrál a jednu sám dal a to hrál jen půl hodiny. Vítězství je určitě nečekané, ale pro nás hodně cenné.



Sestavy


TJ Vícemilice
Z. Karger [-] - J. Karger [-] , L. Konečný [-] , V. Fajtl [-] , M. Masařík [-] - M. Vrána [-] , M. Havránek [-] - F. Novotný [-] , M. Pacanda [-] - J. Vrána [-] , R. Vrána [-]

TJ Sokol Bohdalice
M. Paštěka [-] - M. Smejkal [-] (59. D. Flajzar [-] ) , V. Neděla [-] , J. Pacejka [-] , P. Pacula [-] (88. R. Vaculčík [-] ) , L. Podaný [-] , B. Usnul [-] , M. Jašíček [-] , D. Korkován [-] , R. Jašíček [-] , J. Drbal [-]

ŽK: 78. R. Vrána - 38. J. Drbal , 82. D. Flajzar , 83. P. Pacula .
Místo: Vícemilice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hromek David - BURIAN Miloslav, VINKLÁREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.