Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po úvodní kanonádě zvládli závěr hosté


Branky


0

         Vážany se pomalu začínají dostávat do kritické situace a potřebovaly v dalším domácím zápase naplno bodovat. Na svém hřišti přivítali Křižanovice, které stejně jako v uplynulé sezóně mají pomalý rozjezd do sezóny. Domácí do utkání vstoupili skvěle, ale nakonec všechny body putovaly do Křižanovic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Oba celky se zřejmě dobře rozcvičily, ale tuto možnost odmítl divákům. Hned od počátku se hrálo svižně a padaly branky. Hosté se ani nestačili seznámit s vranským hřištěm a už inkasovali, když se trefil Eduard Bílek. Jenomže odpověď přišla po třech minutách. V 6 minutě se totiž dostal k míči Zeman a bylo srovnáno. Obě mužstva neslevila s počátečního kvapíkového tempa a opět se měnilo skóre. Tentokráte ho měnili hosté zásluhou Ondráčka v 18 minutě. Odpověď domácích přišla záhy. Ve 23 minutě se ze standardní situace prosadil Pokorný a bylo srovnáno. Skóre se do půle již neměnilo.

     

 

 

     V druhé části hry jsme viděli jen jeden gólový okamžik. V 60 minutě se o něj postaral hostující Fürst a zajistit tak  Křižanovicícm cenné tři body. Domácím nelze upřít snahu o srovnání, ale jejich snaha o vyrovnání vedla jen k vytvoření několika nebezpečných situací, se kterými se obrana hostů podařilo. Vzhledem k tomu, že i Křižanovice své šance nevyužily, skončil zápas jejich vítězstvím 2:3.

    Ztráta všech bodů je pro domácí nepříjemná, neboť jsou nyí přikovaní ke dnu tabulky a začíná jim ujíždět vlak, Naopak hosté do něj naskočili a vypadá to, že najíždí na úspěšnou vlnu z loňské sezóny.



Sestavy


TJ Vážany nad Litavou
K. Beneš [-] - J. Hloužek [-] (46. D. Ryšánek [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Minařík [-] , M. Minařík [-] - J. Gzela [-] , T. Hrabovský [-] , M. Tůma [-] , A. Kučera [-] - E. Bílek [-] , K. Opletal [-]

FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - V. Brožina [-] , V. Partyka [-] (30. J. Kohoutek [-] ) , Z. Zeman [-] , O. Koutný [-] , L. Minks [-] (51. J. Chalupa [-] ) - T. Ondráček [-] , J. Brožina [-] , J. Kroupa [-] , M. Ragas [-] - T. Fürst [-]

ŽK: 20. J. Hloužek , 68. M. Minařík - 75. J. Kohoutek .
Místo: Vážany n/L. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raus Milan - NAVRÁTIL Antonín, STŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.