2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Dědice


Branky


0

    Domácí celek dělá vše, aby změnil kritickou situaci. V minulém kole oprášil své kopačky Milan Mašek, nyní představili další posilu do obrany a to Jana Staňka z Lysovic. I tak v jejich sestavě byla spousta hráčů v dorosteneckém věku. Hosté přijeli v ucelené sestavě a byli favoritem. Tuto roli však absolutně nezvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

        Diváci se ještě nestačili pořádně usadit a mladíček v dresu domácích,ještě ne sedmnáctiletý, Melko poslal domácí do vedení. Branka je velice povzbudila, aby toho nebylo málo, tak domácí brzo přidali druhý úder. V 11 minutě zvýšil vedení na 2:0, tentokráte zkušený, Martin Höfer. Dokonalý šok pro hostující tým. Ten poté dělal vše proto, aby se vrátil do zápasu a podařilo se mu to v 37 minutě, kdy snížil Kadlec.

      

    Jenomže tento hráč na začátku druhé části hry neudržel nervy na uzdě. Kobeřice chtěly rychle srovnat a tak nebylo divu , že spěchaly. Ovšem Tomáš Kadlec to přehnal, když běžel pro míč, aby zahrál rohový kop, tak strčil do jednoho z funkcionářů domácích a vyfasoval červenou kartu. Hosté šli do deseti a byla zde komplikace. I přes tento hendikep stále hrozili a jejich snaha o bodový zisk byl zřejmá. Tato jim vyšla v 70 minutě, kdy srovnal Mužéček. Více branek jsme v zápase neviděli a tak Dědice získaly svůj první bod.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Dědice
P. Staníček [-] - M. Höfer [-] , J. Staněk [-] , M. Plhal [-] , M. Mašek [-] - L. Tilšer [-] , L. Novák [-] , R. Melko [-] (78. T. Rusňák [-] ) , R. Plhal [-] - M. Höfer [-] (72. M. Mikulášek [-] ) , M. Lukášek [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patocs [-] , J. Svoboda [-] , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] - R. Polášek [-] (46. R. Ondráček [-] ) , M. Musil [-] , P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] - O. Mužíček [-] , T. Kadlec [-] -

ŽK: 37. T. Kadlec . ČK: 49. T. Kadlec .
Místo: Dědice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Smutník Josef - BEDNÁŘ Jiří, JULÍNEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.