3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili formu a nedali Drnovicícm šanci


Branky


0

      Hodějice měli v posledních zápasech slušnou formu, nastříleli 11branek a získali šest bodů. Naproti tomu hosté zatím bodují převážně doma a na soupeřových hřištích se jim moc nedaří. Důkazem toho je debakl 1:6 v Brankovicích. Tato bilance si potvrdila i v tomto zápase, kdy domácí byli jednoznačně lepší hlavně v první části a zaslouženě tak vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Hosté začali s větrem v zádech a dostali se také do první šance. V 5 minutě si naběhl na přízemní nahrávku Kabele a umístil jí do branky, jenomže na čáře stál jeho spoluhráč Strnad a zabránil cestu míči do sítě. Poté přebírají taktovku domácí. V 6 minutě střílí osamocený hráč domácích z hranice penalty, ale hostující brankář Petlach míč vyráží.  V 12 minutě se připomněli hosté, kdy trestný kop Lukeštíka nestačil usměrnit mezi tyče Gottvald. V 18 minutě se přes dva obránce prosadil domácí Florian, ale Petlach reflexivně vyráží. Ve 22 minutě se v samostatném náběhu ocitl domácí Zápotočný a střelou k tyči posílá domácí do vedení. Ti jsou i nadále jednoznačně lepší a dostávají se do několika slibných střeleckých příležitostí, ale bez patřičné koncovky. Hosté působí hodně odevzdaně. Herní převaha domácích je korunována brankou Floriana v 38 minutě, kdy zcela sám před Petlachem nezaváhal.

 

      V úvodu druhé části zaznamenáváme nebezpečnou střelu domácích, kterou Petlach s námahou vyráží na roh. Vzápětí se jeden z hostujících hráčů ocitl sám před domácím brankářem, ale nedal.  V druhé části se hraje převážně ve středu hřiště. U hostů je vidět snaha o provedení korekce výsledku. Může, ale udeřit na jejich straně, kdy zcela osamocený hráč domácích se chystal ke střele, ale Kučera mu v poslední chvíli míč odkopl. Z rohu se domácí mohou radovat, ale jejich hráč v jasné pozici trefil brankáře hostů. Následně se v obrovské šanci ocitl Lukeštík, ale v jasné pozici odmítl zdramatizovat zápas. V 69 minutě je rozhodnuto. Sudí Rek ukazuje na značku pokutového kopu, který proměnil Winter. Hosté se poté několikráte dostanou až na dostřel domácí branky a mají několik slibných příležitostí na vstřelení branky. Tuto však netrefují ani v jasných pozicích. Poslední z nich měl po individuální šanci Petřek, ale i on nevtěsnal míč mezi tři tyče a tak domácí získávají třetí vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu



FK Drnovice
Zbyněk Zbořil (trenér FKD): Zasloužené vítězství domácích, kteří měli lepší produktivitu, chuť bojovat a podstupovat osobní souboje. To na nás v tomto zápase bohatě stačilo. První šanci jsme měli my, ale sami jsme si to vyrazili z prázdné brány a pak už celý první poločas byl v režii domácích. Přispěli jsme jim k tomu velkých počtem chyb a hlavně nedůsledností v obranné fázi. Dvoubrankové vedení bylo ještě pro nás milosrdné. Druhý poločas byl od nás lepší, ale když jsme měli obrovskou šanci na 2:1, tak jsme ji trestuhodně zahodili a na druhé straně dostali hřebíček v podobě penalty a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - K. Cigánek [-] , J. Cenek [-] , T. Florián [-] , Z. Kohoutek [-] , A. Poláček [-] (84. D. Proch [-] ) , L. Zápotočný [-] (80. L. Vala [-] ) , M. Sedláček [-] , D. Uher [-] , T. Winter [-] , V. Šeďa [-]

FK Drnovice
A. Petlach [-] - J. Rozehnal [-] (46. M. Petřek [-] ) , P. Kabele [-] (63. J. Raška [-] ) , M. Karabina [-] , D. Lukeštík [-] , L. Ambroz [-] (46. V. Němec [-] ) , M. Strnad [-] , J. Ignačák [-] , J. Gottvald [-] , V. Kučera [-] , J. Vondřich [-]

ŽK: 90. L. Vala - 68. J. Vondřich , 77. V. Kučera , 89. D. Lukeštík .
Místo: Hodějice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rek Lubomír - POKORNÝ Petr, PŘEROVSKÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.