Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se nadřel


Branky


0

      Dědicím se v letošním ročníku vůbec nedaří a okupují poslední místo. Hosté z Ivanovic mají naopak patřit k tomu lepšímu, co nás v soutěži potká. Tento rozdíl se měl projevit na hřišti, ale nebylo tomu tak. Domácí dlouho drželi naději na bodový zisk, o kterou však přišli v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

        Úvod zápasu byl pro hosty šok a naopak pro domácí veliké povzbuzení. Již ve 3 minutě usměrňuje Doupovec míč za záda svého spoluhráče Klimka a domácí jdou do vedení.  Jenomže z vedení se domácí neradují dlouho. Za pět minut je srovnáno a prsty v brance má Boniatti. Bojovnost domácích a kombinační hra Ivanovic, to byl největší kontrast v tomto zápase. Nebylo tedy divu, že v 20minutě jdou hosté do vedení, když se trefil Olejníček. To bylo na dlouhou dobu vše.

 

     Úvod druhé části hry opět lépe vyšel domácím. Ve 47 minutě se rozpomněl na své kanonýrské časy Marek Höfer a srovnal. Tato branka domácí hodně povzbudila. Rvali se o každý metr. Tentokráte to nebyl odevzdaný soupeř z minulých zápasů. Hosté byli zarputilostí domácích hodně překvapeni a nemohli se dlouho prosadit. O všem se rozhodlo v 72 minutě, kdy strhl vedení na stranu hostů Kabele. Domácí museli riskovat a to se jim neoplatilo. V 80 minutě se podruhé trefil Olejníček a rozhodl tak o vítězství Ivanovic. V poslední minutě dal kosmetickou úprav u skóre Tkáč, ale to na rozdělení bodů nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dědice
Martin Vymazal (brankář Dědic): Ivanovice mají hodně silné mužstvo, ale my je tentokráte hodně potrápili, což mě překvapilo. Bojovali jsme, měli jsme i několik šancí,které jsme neproměnili a v závěru nakonec třikrát inkasovali. Je to škoda.




Sestavy


TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - D. Křehlík [-] (63. J. Pokorník [-] ) , M. Rusňák [-] (60. J. Dorko [-] ) , M. Höfer [-] , T. Sochor [-] , R. Zabloudil [-] (46. L. Novák [-] ) - R. Plhal [-] , M. Mikulášek [-] , P. Formánek [-] - M. Höfer [-] (75. J. Kunst [-] ) , T. Rusňák [-] (57. P. Höfer [-] ) -

TJ Slovan Ivanovice na Hané
V. Klimek [-] - J. Pýrek [-] , T. Kramel [-] , J. Chmelař [-] , L. Doupovec [-] , V. Kábele [-] (90. J. Medřický [-] ) , M. Boniatti [-] (70. P. Gottwald [-] ) , R. Neckář [-] (88. T. Stašo [-] ) , P. Olejníček [-] , D. Gergely [-] , P. Deutsch [-] (76. M. Tkáč [-] )

ŽK: 50. L. Novák , 55. M. Rusňák , 79. T. Sochor , 81. M. Mikulášek .
Místo: Dědice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raus Milan - KRATOCHVÍL Milan, ZÁHOŘÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.