Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaný výprask Bohdalic


Branky


0

     Otnice utržily nevídaný výprask v Kobeřicích a v neděli proti nim nastoupily zatím suverénní Bohdalice. Při formě hostů to měla být jednoznačná záležitost. Jenomže výkony domácích to je jako nebe a peklo. Zatímco minule měli oči pro pláč, v tomto zápase rozdávali radost a vyprovodili soupeře s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

           Než se hosté stačili zorientovat a zvyknout na umělý povrch otnického hřiště už prohrávali. K míči se dostal domácí Kašpařík a to vždy musí obrany všech soupeřů zpozornět. Tentokráte mu bohdalická obrana moc pozornosti nevěnovala a v 2minutě rozvlnil domácí útočník síť za zády brankáře Paštěky. Tato branka předurčila ráz celého zápasu. Domácí hodně uklidnila a ti hráli, co potřebovali.  Ve 25 minutě se podruhé radovali, když se trefil Čapek. To už s hosty vypadalo zle. Bojovní domácí jim nedávali příliš možností skórovat a nepomohli ani dlouhé auty.  Naopak před odchodem do kabin udeřilo potřetí. Ve 41 minutě zvýšil, na rozdíl třech branek, Evžen Rafaj. Hosté na vývoj skóre zareagovali dvojím střídáním, když ven šel Podaný a Kavečka a do hry Flajzar a Pacula.

       Změny v sestavě kýžený efekt pro hosty nepřinesly. Naopak domácí měli vstup do druhé části opět dobrý. V 51 minutě zvýšili své vedení na 4:0, když se podruhé trefil Čermák. O výsledku bylo rozhodnuto. Domácí byli na koni a my viděli marnou snahu hostů a jakoukoliv korekturu výsledku. Ta však byla bez jakéhokoliv efektu. Domácí si vývoj zápasu hlídali a navíc v 84 minutě zaokrouhlil jejich vedení Kašpařík. To byla definitivní tečka za zápasem.

 

      Bohdalice poprvé v soutěži prohrály. Otnice potvrdily, že na jejich specifickém hřišti se budou body jen těžko odvážet. 



Sestavy


TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] (63. P. Václavek [-] ) , M. Kašpařík [-] (89. L. Ondra [-] ) , K. Čapek [-] (54. M. Špunar [-] ) , J. Struha [-] , T. Smetana [-] , D. Levák [-] , P. Fiala [-] , E. Rafaj [-] , T. Kropáček [-] , J. Kraus [-] (73. P. Čermák [-] )

TJ Sokol Bohdalice
M. Paštěka [-] - R. Jašíček [-] , D. Korkován [-] (75. R. Vaculčík [-] ) , M. Jašíček [-] - V. Neděla [-] , B. Usnul [-] , L. Podaný [-] (46. P. Pacula [-] ) , L. Kavečka [-] (46. D. Flajzar [-] ) - J. Pacejka [-] , J. Kolečkář [-] - R. Prachař [-]

ŽK: 23. K. Čapek - 45. R. Jašíček , 59. D. Korkován .
Místo: Otnice. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Machala Karel - HÁK Martin, CUPÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.