Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další brankový příděl v síti Dědic


Branky


1. T. Florián , 13. D. Uher , 34. P. Přibyl , 53. D. Uher , 63. Z. Prokop , 67. T. Florián , 86. L. Vala - 61. J. Dorko
0

 

Souboj nulových celků byl k vidění v Hodějicích. Staronový nováček z Hodějic měl velkou šanci poprvé bodovat, neboť proti němu stál celek z Dědic, který překvapivě, na začátku sezóny, hledá svoji tvář, ale hlavně stálou sestavu. Samozřejmě i tento duel měl pro hosty význam, neboť zcela jistě chtěli napravit osmigólový příděl z minulého kola.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    

     Dědice i nadále pokračují v tápání. Po výprasku v minulém kole inkasovaly další brankový příděl i v Hodějicích. Tentokráte však v sestavě neměly žádného dorostence. Domácí měli skvostný vstup do zápasu. Neuběhla ani minuta a Florián poprvé rozvlnil síť za Staníčkovými zády. Povzbuzení vedoucí brankou byli domácí i nadále aktivnější a navýšení skóre na sebe nedalo dlouho čekat. Ve 13 minutě zvyšuje na rozdíl dvou branek Uher. Ve 23 minutě hostující trenér Popovič musí střídat a ze hry jde Martin Höfer a do hry Pernický. Změna v sestavě nemá vliv na výkon domácích a ti ve 34 minutě odskakují již na tři branky, když se trefil Uher. P“o osmi minutách druhé části hry se opět trefuje Uher a je rozhodnuto. Nemá na to vliv ani snížení z kopačky hostujícího Dorka. Domácí mají zápas jednoznačně pod kontrolou a přidávají další tři branky. Hosté tak podruhé za sebou inkasují téměř stejný počet branek a krčí se u dna tabulky. Naopak domácí slaví své první vítězství po návratu do soutěže.

 



Sestavy


TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - J. Cenek [-] (46. A. Poláček [-] ) , V. Šeďa [-] , T. Florián [-] (68. L. Vala [-] ) , K. Cigánek [-] , D. Proch [-] (51. D. Novák [-] ) , P. Přibyl [-] (62. Z. Prokop [-] ) , M. Sedláček [-] , Z. Kohoutek [-] , T. Winter [-] , D. Uher [-]

TJ Sokol Dědice
P. Staníček [-] - J. Sychra [-] , R. Zabloudil [-] , M. Rusňák [-] - M. Höfer [-] (23. L. Pernický [-] ) , J. Kunst [-] (55. D. Křehlík [-] ) , J. Dorko [-] , J. Záhořík [-] , T. Sochor [-] - M. Höfer [-] , M. Lukášek [-] -

ŽK: 60. K. Cigánek .
Místo: Hodějice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Machala Karel - PAULÍK Radek, JELÍNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.