0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:00

2.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Ježkovice - TJ Sokol Opatovice B


Branky


65. L. Mazal , 65. R. Bobál
0

Ježkovice na úvod sezóny nezaváhaly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek zápasu byl na obou stranách plný nepřesností a neshod,  i přesto, však s balónem v držení, hráli převážně hosté. Svou kombinací nedávali domácímu týmu moc příležitostí ke skórování. Naproti tomu, sami se dostávali poměrně často do zakončení. Přibližně v 15. minutě měl velkou šanci Hampl, kdy šel po centru Otevřela sám na bránu, ale v pádu zařízení minul. Hosté měli v prvním poločase rozhodně více ze hry, hodně využívali kraje hřiště, kde domácí nechávali spoustu prostoru. V 30. minutě se do další gólové šance dostal opět Hampl, kdy po skvělém centru Brtníčka zakončoval, z první, nad domácí svatyni. Domácí hrozili v podstatě jen z protiútoků, když hosté chybovali a ztratili balón. V prvním poločase gól nepadl, takže se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

 

 

V druhém poločase bylo vidět zlepšení obou týmu. Domácí mužstvo na začátku poločasu dvakrát zahrozilo z protiútoku v přečíslení dva na jednoho, ale ani v jednom z případů si s nabídnutou šancí nedokázali poradit. Hosté nezměnili nic na své taktice a dále využívali křídelní prostor, kde bylo mnoho místa. V 55. minutě po krásné kombinaci ve středu hřiště, se do vyložené šance dostal hostující Rogožan, kdy zakončoval na zadní tyč, gólman na míč nedosáhl a ten už putoval za brankovou čáru, ale na poslední chvíli ho dokázal domácí obránce odkopnout na roh. Skóre se tak neměnilo ani tentokrát. O pět minut později se opakovala podobná situace, do zakončení se opět dostal Rogožan, ale domácí bránkář vytáhl skvělý zákrok a střelu vyrazil. V 65. Minutě už se hostující celek konečně mohl radovat. Po přízemním centru do kapsy z pravé strany od Brtníčka, zakončoval do prázdné brány střídající Mazal. Domácím hráčům po inkasovaném gólu jakoby došly síly. To vyústilo v druhou branku hostí. V 80. minutě se hezkou individuální akcí prosadil Bobál, kdy po narážečce s dalším střídajícím hráčem Kozárem, oklamal kličkou brankáře a zvyšoval na 2:0. Po tomto gólu bylo na domácím celku vidět, že už nemá sílu na nějaký obrat. Hosté už dohrávali s balónem na svých kopačkách a předváděli svou individuální technickou vyspělost. Skóre už se do konce zápasu neměnilo. Hosté si tak z venku odvezli důležité tři body.

 



Sestavy


TJ Sokol Opatovice B
F. Horák [-] - R. Horák [-] (15. Z. Švéda [-] ) - P. Novotný [-] - P. Trčka [-] , R. Zobal [-] , I. Škatulár [-] , S. Drozd [-] , P. Kolena [-] , M. Vévoda [-] , D. Gurka [-] , A. Tvrdý [-]

TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - P. Pospíšil [-] , R. Rogožan [-] , R. Bobál [-] , M. Brtníček [-] , J. Jindra [-] , T. Votava [-] (22. L. Mazal [-] ) , J. Hampl [-] (75. J. Kozár [-] ) , L. Suchán [-] , M. Otevřel [-] , P. Jura [-]

Místo: Opatovice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Lasovský Květoslav - KADEŘÁBEK Martin (N), MALÝ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.