Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Havraník s Pavlicemi padlo 6 branek


0

Kdekdo by čekal, že domácí zvítězí a přípišou si tři body do tabulky, proti byl hostující Novotný, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo patrné, že domácí chtějí potvrdit roli favorita a zvítězit. Po půl hodině hry to bylo již 2:0, kdy se trefili domácí Smutný a kapitán Kratochvíl. Do kabin se šlo za stavu 2:1, když ve 40. minutě se trefil hostující Novotný.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 57. minutě se mohli radovat z další branky, když se podruhé v zápase trefil domácí  střelec Smutný. Domácí šli odhodlaně za vítězstvím. Zdálo se, že vše dotáhnou také do cíle. To by na hřišti nesměl být hostující kanonýr Novotný, který se trefil v 67. minutě a v 73. minutě a stanovil tak skóre 3:3, které se do konce zápasu nezměnilo. Domácí si mohou vyčítat, že neproměnili jednu z řady šancí, které měli. Hosté jistě berou bod všemi deseti. 



Sestavy


FC INTER WINTER Havraníky
L. Valla [-] - D. Smutný [-] , T. Štěrba [-] , D. Varga [-] , M. Kelo [-] , V. Kratochvíl [-] (80. J. Nemeš [-] ) , M. Žárský [-] , R. Mareček [-] , V. Šremr [-] (55. M. Pokorný [-] ) , M. Finkous [-] (62. M. Piskáček [-] ) , J. Obšusta [-]

TJ Pavlice
D. Coufal [-] - G. Bursík [-] (46. K. Bohdálek [-] ) , A. Čech [-] (57. L. Novotný [-] ) , M. Veleba [-] , R. Částek [-] - J. Petrů [-] , S. Turek [-] (20. V. Březina [-] ) , M. Boráň [-] , F. Karpíšek [-] , M. Svoboda [-] - D. Novotný [-]

ŽK: 84. J. Obšusta - 51. M. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Smutný - D. Novotný .
Místo: Havraníky. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOUDELA František - JANEČKO Michal (N), LAŠTŮVKA Radomil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.