Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary "B" roznesly Olbramkostel


Branky


0

Štítary potvrdily roli favorita a zvítězily vysoce 9:2 nad Olbramkostelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu začala docela poklidně. Do vedení šli favorizovaní domácí v 25. minutě, když se trefil Turek. Ve 36. minutě to bylo již 2:0, kdy se opět  trefil Turek. Na 3:0 zvyšoval domácí Bačák, a tak domácí mohli spokojeni odcházet do kabin.

V druhém poločase se s brankami roztrhl pytel

Domácí byli od záčátku druhé půle aktivní a jasně na hřišti dominovali. V 50. minutě zvyšoval na 4:0 Cihlář. Hosté se pokusili zápas zdramatizovat, když se v 65. minutě trefil Varga. Domácí si však nenechali vzít vítr z plachet a přidávali jeden gól za druhým, postupně se trefili domácí Fiala, který se vyznamenal hattrickem, Turek ml. a Bůček. Hostující Varga stihl přidat ještě jeden gól a zápas tedy skončil 9:2 pro Štítary.



Sestavy


TJ Sokol Štítary B
R. Šimka [-] - D. Golomb [-] , Š. Podsklan [-] , S. Bačák [-] , P. Cejpek [-] , Z. Bauer [-] , K. Cihlář [-] , R. Bůček [-] (71. J. Roupec [-] ) , O. Fiala [-] , P. Svoboda [-] , J. Turek st. [-] (65. J. Turek ml. [-] )

SK Olbramkostel
J. Bodanský [-] - P. Otáhal [-] , L. Chytka [-] , V. Nahodil [-] , O. Varga [-] , P. Štancl [-] , J. Spáčal [-] , D. Tušar [-] (59. Z. Kawulok [-] ) , J. Hamza [-] , J. Veselý [-] , T. Kliner [-]

Hráči zápasu: J. Turek st. , O. Fiala - O. Varga .
Místo: Štítary. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PEŇÁS Miroslav - VESELÝ Jaromír (N), TUŠAR Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.