2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčka Olbramovic a Jezeřan se rozešly smírně


Branky


40. J. Cihla , 90. A. Kučera - 32. J. Popela , 83. J. Šles
0

Favoritem utkání byly Olbramovice, které se nacházejí na 1. místě. Hosté nastoupili do 1. poločasu pouze v 10-ti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku hry měl logicky navrch domácí tým, který hosty tlačil a přehrával. Veškerá jejich útočná snaha se ale rozbíjela na hostující obraně,  když už se domácí dostali k zakončení, tak jejich střely většinou míjely branku. V 32. minutě udělal domácí stoper obrovskou hrubku, když namazal Popelovi do jasné brankové příležitosti a ten nezaváhal – 1:0 pro hosty. Ve 40. minutě rozehráli domácí přímý volný kop a po následném závaru v šestnáctce se k odraženému míči dostal domácí Cihla a povedenou střelou vyrovnal. A tak se do kabin šlo za stavu 1:1.

Do druhé půle hosté již nastoupili v kompletní sestavě, když dorazil Drewniak a okamžitě to bylo na hřišti znát. Najednou byli na hřišti lepším týmem. Domácí hrozili převážně z ojedinělých brejků, ale žádnou brankovou příležitost si v podstatě nevypracovali. Střeleckou smůlu hosté prolomili v 83. minutě, kdy krásnou akci po pravém křídle zakončil Šles – 2:1. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou cennou výhru z Olbramovic, tak domácí po závaru v pokutovém území v nastavení vyrovnali zásluhou Kučery. Utkání tedy skončilo remízou 2:2.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jezeřany-Maršovice B
Michal Hájek: Paradoxně jsme byli v první půli nebezpečnějším týmem, v 16. minutě trefil Bíla tyč a dařilo se nám také zatápět domácí obraně z příležitostných rohových kopů. Mrzí mě, že jsme v první půli za stavu 1:0 nepřidali ještě jeden gól. Do druhé půle jsme nastoupili již v plné sestavě a bylo to na hře znát. Najednou jsme byli na hřišti lepším týmem my, bohužel se nám nedařilo proměňovat příležitosti. V cca 60. minutě neodpískal rozhodčí jasnou penaltu (všichni na stadionu věděli, že se jednalo o faul, jen rozhodčí se ji netroufl proti domácím odpískat) na Bílu. Je na škodu, že jsme v nastavení nedokázali ubránit cennou výhru, když hosté vyrovnávali v 95. minutě, přestože rozhodčí nastavoval pouze 3 minuty!



Sestavy


TJ Olbramovice B
T. Michna [-] - J. Holas [-] (62. T. Marák [-] ) , M. Maxera [-] (78. A. Kučera [-] ) , B. Munduch [-] - J. Houba [-] , P. Paračka [-] - J. Jedlička [-] - D. Mazur [-] (68. R. Sláma [-] ) , D. Doubek [-] , R. Konopka [-] , J. Cihla [-]

TJ Jezeřany-Maršovice B
P. Becha [-] - L. Vlk [-] , J. Šmíd [-] , D. Becha [-] - M. Hájek [-] , T. Soukop [-] , M. Bíla [-] , M. Badin [-] - M. Drewniak [-] , J. Šles [-] , J. Popela [-] -

ŽK: 76. D. Doubek - 50. M. Bíla , 76. J. Popela .
Hráči zápasu: J. Cihla - M. Bíla .
Místo: Olbramovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: FOUSEK Miroslav - BRÁZDA Milan (N), OTOUPAL Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.