V. Šabata 42.
Z. Moučka 66. (vl.)
V. Šabata 80. (p.)
3:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté dali více branek, jedna však byla vlastní


Branky


42. V. Šabata , 66. Z. Moučka (vl.) , 80. V. Šabata (p.) - 11. L. Dudycha , 40. L. Dudycha , 77. L. Dudycha
0

Domácí chtěli napravit ztrátu z posledního domácí zápasu a naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli od začátku zápasu lepším týmem. Odměnou jim bylo zasloužené vedení v 11. minutě zásluhou Dudychy. Hosté se jednobrankovým vedením nenechali uspokojit a i nadále byli lepším týmem na hřišti. Ve 40. minutě to bylo již 2:0, kdy se podruhé v zápase trefil hostující Dudycha. Domácí na to dokázali odpovědět rychlou brankou, kdy se hezky uvolnil domácí Šabata a vstřelil kontaktní branku. První půle skončila 2:1 pro hosty.

Na začátku druhé půle se hra vyrovnala a domácí se začali tlačit více do zakončení. Vyrovnávací branky se dočkali v 60. minutě, kdy si hostující Moučka srazil míč do vlastní branky. Hosty vyrovnácí gól nabudil a snažili se vrátit vedení na svou stranu. To se jim podařilo v 80. minutě, kdy zkompletoval hattrick hostující Dudycha a vrátil hostům vedení. V 80.minutě však hostující Tumpach v pokutovém území zfauloval Šabaty a stejný hráč nařízenou penaltu proměnil a splnil si tak normu z posledních zápasů ve formě dvou branek za zápas. Do konce zápasu se stav již nezměnil a oba týmy se tak rozešly nerozhodně 3:3.



Sestavy


TJ Sokol Skalice
L. Klim [-] - R. Žitka [-] , M. Kölbl [-] , M. Kratochvíl [-] - Z. Weis [-] , L. Bartůněk [-] , P. Krotký [-] , J. Jonák [-] , R. Křepela [-] - R. Till [-] , V. Šabata [-]

TJ Rybníky
M. Hrubý [-] - S. Vybíral [-] , J. Novák [-] - - J. Němec [-] , R. Suchánek [-] , L. Dudycha [-] , D. Šnefenberg [-] , M. Světlík [-] (46. R. Tumpach [-] ) , Z. Moučka [-] , J. Vorbis [-] , R. Hrubý [-]

ŽK: 65. L. Dudycha , 75. R. Hrubý .
Hráči zápasu: V. Šabata - L. Dudycha .
Místo: Skalice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUDENKA Miroslav - BÍLÝ Michal (N), MOUČKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.