Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva rozstřílela Hodkovice


Branky


0

Ve 13. kole západní I. B třídy silná Lokomotiva Česká Lípa hostila Hodkovice, které okupují desáté místo v tabulce a aktuálně se pyšnily pozoruhodnou formou, ovšem domácí Lokomotiva nenechala nic náhodě a s přehledem zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka domácích

Zápas začal v pozvolném tempu a především Hodkovice se nikam nehnaly, neměly ani důvod, když domácí Lokomotiva byla v utkání favoritem a není náhodou že se nachází na čtvrtém místě v tabulce. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, nebezpečnějším týmem byli ale domácí a do šancí se dostávali nezřídka. Jednu z šancí dokázal proměnit ve 37. minutě Lukáš Nevrlý hájící barvy České Lípy a ji do vedení. Rozhodčí Mizera ukončil poločas s prozatimním 1:0.

Druhý poločas se s brankami roztrhl pytel

Druhý poločas začal velice podobně jako první, akorát hosté projevovali větší aktivitu a chtěli vyrovnat, ovšem defenzíva Lokomotivy byla připravená a komplikace nepřipustila. Naopak netrvalo příliš dlouho a domácí slavili další branku, autorem byl Tomášek, který zvýšil vedení svého týmu na 2:0. O pár minut později pálili opět domácí, tentokrát síť rozvlnil střelec úvodní branky, Nevrlý a bylo to již 3:0. V 71. minutě došlo k jediné brance hostů, tu měl na svědomí Gavala a ještě držel hosty v naději, tu zhatil až v 82. minutě Zlatníček, když došlo k dalšímu navýšení náskoku Lokomotivy, už na 4:1. Konečné skóre stanovil Nevrlý, když dokonal svůj hattrick. 



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
V. Martínek [-] - D. Vlk [-] , M. Špilka [-] (83. J. Beneš [-] ) , D. Tomášek [-] , L. Zlatníček [-] , J. Starý [-] , L. Nevrlý [-] , P. Lebduška [-] , J. France [-] , M. Horáček [-] , D. Kliment [-]

SK Hodkovice nad Mohelkou
R. Švanda [-] - M. Hanisch [-] , M. Škopan [-] , P. Vérteši [-] (65. M. Řepka [-] ) - J. Chlum [-] , V. Bouška [-] , M. Tóth [-] - L. Pavlík [-] - J. Vojtíšek [-] , D. Dostrašil [-] (46. M. Gavala [-] ) , P. Nevyhoštěný [-]

ŽK: 50. P. Vérteši .
Místo: Tráva Lokomotiva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Mizera Václav - BLASCHKE Jiří, JURIS Juraj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.