Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí dvou celků ze spodní poloviny tabulky skončilo lépe pro domácí


Branky


0

Ve 12. kole Hodkovice hostily Osečnou a očekával se vyrovnaný fotbal, který rozhodne o jedenácté příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Hodkovic

První poločas zajímavého zápasu započal a vyšší aktivitu předvedli domácí hráči, kteří se od prvních minut hrnuli za vítězstvím. Netrvalo příliš dlouho a Hodkovice proměnily jednu ze svých příležitostí. V 17. minutě se trefil Bouška a poslal domácí do vedení. O deset minut později to ale byl Rybář, který rozvlnil síť a Osečná vyrovnala. Ovšem těsně před poločasem dokázal Dostrašil dopravit míč do branky a zařídil domácím poločasové vedení 2:1.

Domácí si výsledek pohlídali

Druhý poločas začal podobně jako ten první a domácí v něm byli lepší. Ve hře byla spousta nepřesností, které brzdily hru. V 66. minutě došlo k navýšení domácího náskoku a míč se octl v brance po střele Tótha. Vojtěch Jarý ještě trefil pár minut před koncem domácím naději, ta ale nic neznamenala a o pár minut později pečetil skóre svojí brankou domácí Pavlík.



Ohlasy k zápasu


SK Hodkovice nad Mohelkou
Rostislav Švanda (náhradní brankář): Kluci předvedli výborný výkon, po zápase jsem je musel pochválit. Mysleli jsme si, že to nebude jednoduchý zápas, a to se i víceméně potvrdilo.




Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - P. Vérteši [-] , M. Hanisch [-] , M. Kraus [-] (35. J. Vojtíšek [-] ) , M. Škopan [-] - V. Bouška [-] , J. Chlum [-] (90. R. Švanda [-] ) , M. Tóth [-] , D. Dostrašil [-] (80. M. Řepka [-] ) - L. Pavlík [-] - P. Nevyhoštěný [-]

SK Osečná
M. Lehký [-] - J. Tomáš [-] (63. P. Mareček [-] ) - T. Janíček [-] , P. Kysela [-] (46. P. Trapp [-] ) , J. Hybner [-] , L. Rybář [-] , V. Pokorný [-] , V. Jarý [-] , V. Novotný [-] (81. A. Kysela [-] ) , F. Pittner [-] , J. Krásný [-]

ŽK: 15. M. Hanisch , 32. L. Pavlík - 23. L. Rybář .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Jan - ČUŘÍK Tomáš, ŠŮMA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.