Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doksy B rozstřílely Jenišovice


Branky


42. M. Randák , 51. M. Bangha , 82. M. Vavřich - 7. R. Švarc , 10. J. Beránek , 37. R. Švarc , 81. J. Beránek (p.) , 85. D. Brda , 86. D. Brda
0

Za sobotního odpoledne se v Jenišovicích odehrál další zápas I. B třídy, tentokrát se jim postavila rezerva z Doks a od počátku se očekávalo kvalitní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli skvělý start do utkání

Hosté do zápasu vstoupili lépe a od úvodních minut byli aktivnější, což se projevilo již v 7. minutě, kdy Švarc vstřelil úvodní branku do sítě Jenišovic. To ale nebylo vše a o tři minuty později se trefil další hostující hráč, tentokrát Jan Beránek a zvýšil vedení hostů již na 0:2. To se domácím nelíbilo a postupně se začali dostávat do hry, vypracovali si několik šancí, ale žádná brankou neskončila. Ke slovu se opět dostali hosté ve 37. minutě zajistil kapitán Švarc vedení 0:3. Domácí ještě alespoň dokázali před poločasem snížit na 1:3, autorem byl Marek Randák.

Napínavý druhý poločas rozhodl až závěr utkání

Do druhého poločasu vstoupily lépe Jenišovice, netrvalo dlouho a radovali se z kontaktní branky na 2:3, v 51. minutě snížil vedení hostů Bangha a bylo jasné, že nás čeká ještě zajímavý druhý poločas. Hosté se snažili držet míč na svých kopačkách a pozorně bránit, což se jím v podstatě vedlo a Jenišovice se moc do šancí nedostávaly. V 81. minutě sudí Maruška odpískal penaltu v prospěch hostujících Starých Splavů a kopu se ujmul Jan Beránek, pokutový kop proměnil a zvýšil vedení na 2:4. Domácí ale stále držel při životě Vavřich, který opět vstřelil kontaktní branku na 3:4 v podstatě ihned po rozehrávce. V 85. minutě se ale za hosty trefil Brda a navýšil vedení na nezvratných 3:5, o minutu později se stejný hráč trefil ještě jednou a ukončil tak hostující gólostroj. Utkání odpískal sudí Maruška.



Ohlasy k zápasu



TJ Doksy B
Martin Hořčík (hráč): Uhráli jsme těžké tři body, ale ještě je před námi spousta práce a je čas na nějaké slavení, nicméně to bylo povedené utkání z naší strany.



Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , M. Randák [-] , M. Prkno [-] , T. Rác [-] , D. Svoboda [-] (61. M. Hradecký [-] ) , M. Bubák [-] , J. Drahoňovský [-]

TJ Doksy B
M. Szabo [-] - J. Vítek [-] , P. Jantač [-] , M. Vidner [-] - J. Prskavec [-] (78. D. Brda [-] ) , J. Doubrava [-] , R. Švarc [-] - J. Beránek [-] (89. M. Hořčík [-] ) , L. Balík [-] , J. Beránek [-] - M. Jakša [-]

ŽK: 49. M. Randák - 76. J. Prskavec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Maruška Radek - DYTRT Josef, STRMEŇOVÁ Sylva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.