Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branková smršť v Doksech


Branky


0

V 11. kole dokázaly Doksy B doslova zničit Zákupy, když domácí vstřelili osm branek. V jiném zápase by i hostům stačily tři branky, které dokázali vstřelit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do poločasu

Od prvních minut byly mnohem aktivnější domácí Doksy B, svojí převahu dokázali zúročit hned ve 4. minutě, když se do zajímavé šance dostal mladý Balík a bezpečně míč uložil do branky. Hosté byli z rychlé branky jako opaření a domácí navýšili vedení na 2:0, autorem byl Jan Beránek. V 18. minutě dokázal Štefan snížit vedení, avšak o minutu později si vedení pojistil Balík a bylo to opět o dvě branky. Do poločasu se ještě prosadili bratři Beránkové, každý po jedné brance a zajistili domácím vedení 5:1.

Domácí žádné komplikace nepřipustili

Do druhého poločasu oba celky vpustily původní sestavy, přestávka tedy proběhla beze změny. Vedení domácích navýšil Jan Beránek, který dokonal svůj hattrick, když zvýšil výsledek už na 6:1. Domácí si se Zákupy dělali do si zachtěli a hostům vstřelili další dvě branky, posledních 15 minut však patřilo hostům, nejprve na 8:2 snižoval svým druhým gólem Štefan a poté ještě upravoval na konečných 8:3 Březina.



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy B
Jiří Prskavec: Už před zápasem jsme věděli, že dnes musíme uspět, to se nám povedlo a to i se znamenitým náskokem. V příštích kolech se musíme vyvarovat zbytečných chyb v defenzívě a vše bude skvělé.




Sestavy


TJ Doksy B
M. Szabo [-] - J. Vítek [-] , P. Jantač [-] , M. Vidner [-] - R. Švarc [-] , J. Doubrava [-] , M. Šimon [-] - J. Beránek [-] (80. M. Hořčík [-] ) , L. Balík [-] , J. Beránek [-] - J. Prskavec [-]

TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - M. Havránek [-] (68. Z. Habel [-] ) , C. Samek [-] (58. M. Kasinec [-] ) , M. Štefan [-] , V. Vydra [-] , P. Pohorský [-] , T. Březina [-] , M. Jerson [-] , M. Jakeš [-] (81. M. Kasinec [-] ) , P. Dufek [-] , P. Dostál [-]

ŽK: 85. L. Balík - 55. V. Vydra , 55. M. Jerson .
Místo: Tráva St. Splavy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Řeháček Lubomír st. - VOLF Pavel, FOLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.