Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B i přes převahu opět bez výhry


Branky


0

V 11. kole Osečná hostila Mšeno B a k vidění byl souboj o dvanácté místo, hostující Mšeno mělo převahu, ale doplatilo na nízkou produktivitu a chyby v defenzívě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„nedáš, dostaneš“ v praxi

Úvod zápasu patřil Mšenu, a hned v první minutě se dostalo do velice zajímavé šance, kdy v podstatě od půlící čáry šel Pokorný sám na brankáře, celou situaci však trestuhodně zahodil, když chtěl lobnout brankáře. I poté však měli hosté do páté minuty ještě další dvě šance, domácí z protiútoku nakopli míč dopředu, tam došlo k neshodě stopera Škvora a Regenermela a mezi nimi se dokázal propasírovat domácí střelec Rybář, který zachoval klid a míč uklidil chladnokrevně k zadní tyči. Ve 25. minutě opět do nakopnutém míči za obranu se hosté dostali do šance, střelec úvodní branky Rybář, vymotal obranu i brankáře Braniše a zvýšil vedení na 2:0. I po druhé brance měli hosté převahu, ale branku nikdo z hráčů nedokázal trefit, a tak druhý poločas skončil stavem 2:0.

Rychlé vyrovnání Mšena, ale Osečná si utkání pohlídala

Do druhého poločasu hosté doslova vlétli a hned v 46. minutě snížil vedení domácích Veselouš střelou ze střední vzdálenosti. Aktivita Mšena neustávala a hosté si vytvářeli jednu šanci za druhou, v 63. minutě po dobrém centru Škvora vyrovnával střídající Čech a zdálo se, že se schyluje k otočení celého výsledku. V 71. minutě si vybral slabší chvilku rozhodčí Rympler, když nesmyslně odpískal přímý kop domácích na hranici velkého vápna, následnou střelu dokázal vytěsnit brankář hostí do zámezí, domácí rozehráli dlouhý aut, který jeden z hráčů prodloužil a Mareček trefil míč přes hlavu téměř do šibenice. Skóre zpečetil Jarý, když dostal míč pod sebe a ocitl se sám před brankářem, míč uklidil bezpečně pod břevno, a tak mohli domácí slavit výhru.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Zápas se mi ani nechce hodnotit, byl to velice důležitý zápas a my v něm nedokázali získat body, i přes naší převahu. Jako již tradičně doplácíme na laciné branky a dnes jsme ještě k tomu doplatili i na špatnou koncovku. Je před námi ještě mnoho zápasů a snad v nich budeme mít i více štěstí.



Sestavy


SK Osečná
J. Tomáš [-] - J. Třešňák [-] - P. Hunka [-] (64. P. Mareček [-] ) , L. Rybář [-] (87. M. Vik [-] ) , A. Kysela [-] (82. M. Lach [-] ) , V. Pokorný [-] , J. Kozák [-] , V. Jarý [-] , V. Novotný [-] , F. Pittner [-] , J. Krásný [-]

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Škvor [-] , M. Frey [-] , O. Hýř [-] , D. Svoboda [-] - M. Filip [-] , L. Matoušek [-] (46. V. Čech [-] ) - O. Pokorný [-] (78. J. Konvalinka [-] ) - T. Veselouš [-] (90. P. Dresler [-] ) , P. Janovský [-] , J. Regenermel [-]

ŽK: 85. L. Rybář - 27. L. Matoušek , 73. J. Regenermel , 74. O. Hýř .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rympler Roman - DYTRT Josef, LANDSMAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.