Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila šťastněji pro Jenišovice


Branky


0

V 10. kole 1. B třídy hostily Jenišovice aktuálně desátý tým tabulky Frýdlant B. Zápas vyzněl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka domácím pomohla

Domácí měli lepší vstup do zápasu a už v 5. minutě slavili vedoucí branku, jejíž autorem byl tradiční střelec Vavřich. Poté se hra vyrovnala, ovšem nebezpečnější stále byli domácí a v 25. minutě odstoupili hostům již na rozdíl dvou branek, druhou branku vstřelil Vích. Ovšem hosté nic nevzdali a o tři minuty později vstřelil branku na 2:1 Ponc a Frýdlantu svitla naděje, tu ale zhatil opět Vích, když míč uklidil mezi tyče a zařídil domácím opět dvoubrankové vedení. Těsně před poločasem se trefil Frýdlantský Jelínek a snížil vedení na 3:2.

Domácí si výsledek pohlídali

Hosté šli do druhého poločasu s tím, že se pokusí ještě zdramatizovat utkání a domácím nic nedarovat, ale lepší start měly Jenišovice, a tak místo vyrovnání přišla branka na 4:2, kterou vstřelil Vavřich. Tato branka hosty nadobro položila a ti se již k ničemu nezmohli. V 70. minutě zpečetil skóre Bangha, když svojí brankou navýšil vedení na 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Martin Cejnar (hráč): Do utkání jsme šli jako favoriti a po zápase odcházíme jako vítězové, takže je to určitě pozitivní.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] (73. T. Praisler [-] ) , M. Randák [-] , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] (65. M. Kovács [-] ) , T. Rác [-] , M. Bubák [-] , J. Drahoňovský [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - V. Šorm [-] , J. Mičunovič [-] (46. J. Kozák [-] ) , J. Pleskač [-] , L. Peml [-] (79. V. Válek [-] ) - M. Patrman [-] (65. R. Čečatka [-] ) , M. Lopuszynski [-] , D. Ponc [-] , K. Suk [-] - M. Štrbák [-] , T. Jelínek [-]

ŽK: 53. M. Randák - 53. M. Patrman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pavlů Milan - JURIS Juraj, ĎURIŠ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.