0:3
(0:2)
4. T. Císař
40. F. Tokan
80. J. Hrmo (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře opět udeřily


Branky


4. T. Císař , 40. F. Tokan , 80. J. Hrmo (p.)
0

I v dalším utkání si Přepeřští hráči připsali pohodlnou výhru s nulou obdržených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná hra hostů

Přepeře potvrdily roli favorita a  již ve 4 minutě zahrával Hrmo rohový kop, míč propadl na zadní tyč a Císař se z otočky nemýlil, 0:1.V 8. minutě vysunul O. Horák Hrma a po jeho ostrém centru chybělo Císařovi pár centimetrů ke skórování. Ve 21. minutě napálil odražený balon hostující Feri a ze 40 metrů trefil k údivu všech břevno. Ve 25. minutě nezjištně uvolnil Tokan Martínka, ten postupoval sám na brankáře, ale nestárnoucí gólman domácích Halgaš ho vychytal. Ve 34. minutě se ve vápně šikovně uvolnil O. Horák, dostal se sám před Halgaše, ale ten opět zazářil a opět jeho střelu vyrazil. Ve 33. minutě se domácí dostali poprvé ke střele, ale Vrabec s přehledem pokus domácích kryl. Ve 38. minutě vysunul Hrmo Tokana a ten obloučkem přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích, 0:2.

Přepeře opět bezchybné

Ve druhém poločase se hráči Přepeř soustředili na udržení míče na svých kopačkách, což se jim dařilo a nepouštěli domácí do žádných šancí. V 57. minutě kopal Hrmo z 18 metrů trestný kop, ale trefil pouze břevno. Domácí břevno se znovu třáslo o čtyři minuty později, když Hrmo vyzval křižným pasem Martínka ke střele. V 65. minutě vybojoval míč Tokan a rychlou střelou z hranice velkého vápna trefil opět konstrukci domácí branky. V 75. minutě po sérii rychlých přihrávek zakončoval Hartman, ale domácí brankář s námahou vyrazil na roh. V 80. minutě zahrával Hrmo rohový kop, domácí zahráli ve vápně rukou a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Hrmo a Přepeře se dostaly do vedení 0:3 a v klidu dohrály zbytek zápasu a již 12 hodin nedostaly branku!



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Jeli jsme v sobotu do Starých Splavů s cílem vybojovat tři body a uhrát další nulu v obraně. Obojí se povedlo, a tak vedeme tabulku bez ztráty bodu s úctyhodným skóre 38:0!



Sestavy


TJ Doksy B
J. Halgaš [-] - S. Miler [-] , L. Bartoň [-] , M. Vidner [-] , P. Jantač [-] , J. Vítek [-] - J. Doubrava [-] , R. Švarc [-] (69. M. Šimon [-] ) - L. Balík [-] (75. D. Brda [-] ) , J. Beránek [-] - J. Prskavec [-] (65. M. Jakša [-] )

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - M. Kupka [-] , P. Tušer [-] , R. Feri [-] , J. Hrmo [-] - J. Hartman [-] , T. Císař [-] , T. Trč [-] , O. Horák [-] - F. Tokan [-] (65. M. Žabokrtský [-] ) , P. Martínek [-] (89. T. Horák [-] )

ŽK: 35. L. Balík .
Místo: Tráva St. Splavy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Copko Jakub - GERMAN Robert, JELÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.