1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice nakonec zdolaly Mšeno B


Branky


0

V dalším kole, aktuálně již šestém se Mšeno B představilo v Jenišovicích, celý zápas se hrála vyrovnaná partie, ovšem střelecky se prosadili jen domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Mšeno a brzké zranění Vavřicha

Mšeno přijelo do Jenišovic v oslabeném počtu o Štětkáře, Nguyena, Filipa, kteří museli na zápas s A-týmem. A chyběl také Čech, zkušený Vejprava a ještě před zápasem se při rozcvičení zranil Tokár.

Zápas začal v poklidném tempu a hrálo se vyrovnané utkání, i když na šance zvítězili domácí, do jedné z nich se hned v úvodu dostal po centru Vavřich, ale Braniš mu těsně před nohou stačil míč vypíchnout. Do další zajímavé situace se dostal domácí Randák, ale jeho střelu opět Braniš dokázal vyrazit na roh. Poté se po dlouhém kopu za obranu srazil Vavřich s hostujícím brankářem a bohužel musel na šití. Do poločasu se již nic zajímavého nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Brzké střídání hostujících brankářů

Hned v 55. minutě si po nezaviněném, špatném došlapu hostující brankář přetrhl  Achillovu šlachu a musel tedy střídat. v 65. minutě šel Randák sám na branku a z úhlu nikým neohrožen bezpěčně zakončil. Domácí tedy nakonec zvítězili 1:0.



Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] (27. L. Straka [-] ) , M. Resl [-] , M. Randák [-] , M. Bangha [-] , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] , D. Svoboda [-] , M. Hradecký [-] , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

Jiskra Mšeno B
M. Braniš [-] (54. D. Braniš [-] ) - M. Frey [-] , O. Hýř [-] , M. Škvor [-] - P. Verner [-] , L. Matoušek [-] , P. Janovský [-] - P. Dresler [-] , O. Pokorný [-] , J. Konvalinka [-] - P. Hollmann [-]

ŽK: 25. T. Rác , 53. L. Straka - 43. P. Janovský .
Hráči zápasu: M. Randák - M. Braniš , M. Frey .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - PRINZ Zbyněk, JURIS Juraj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.