Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice doslova vlétly do nové sezony


Branky


0

Za slunného sobotního odpoledne se sehrál zápas úvodního kola západní 1.B třídy. Jako domácí se představili Zákupy, které na tento zápas nebudou šťastně vzpomínat. Hostující Jenišovice, které minulou sezonu hrály východní část svůj první zápas zvládly naprosto s přehledem a odvážejí si ze Zákup první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v Zákupech

Už v prvním poločase padlo hned pět branek a zápas byl do poločasu rozhodnut. Hned od úvodu zápasu měly Jenišovice velkou převahu, v 8. minutě přeměnil převahu v branku hostující Marek Bangha a hosté tak šli do vedení. Poté se hra na chvíli vyrovnala a uklidnila, potom ale přišla gólová smršť do sítě Zákup. Ve 21. minutě střílel tradiční Jenišovický střelec Vavřich a o 6 minut později zvyšoval skóre i na 0:3. Ve 35. minutě se trefil Randák a brankám nebylo stále konec ve 43. minutě opět Randák brankou do šatny zvýšil na 0:5.

I v druhém poločase převaha hostů

Druhý poločas za úmorného vedra začal v poklidném tempu, kdy hosté drželi míč a soupeři ho moc nepropůjčovali. Další změna skóre přišla až v 63. minutě, když Vavřich dokonal svůj hattrick a zvýšil na 0:6. V 78. minutě vstřelil branku Resl a těsně před koncem hrací doby trefil svou čtvrtou a konečnou branku utkání Miroslav Vavřich. Jenišovice zažili snový vstup do nové sezóny a příští týden se představí poprvé doma s Libereckým Pěnčínem. Půjde jistě o zajímavé utkání a proto určitě doražte na klobásu a pivo.



Ohlasy k zápasu



FC Jenišovice
Petr Randák (trenér Jenišovice): Náš první mistrovský zápas v západní I. B třídě skončil velmi úspěšně. Od začátku zápasu jsme měli převahu nad domácím mužstvem a tak na gól jsme dlouho nečekali. Mužstvo musím pochválít, kluci hráli velmi dobře a v tak úmorném teplu klobouk dolů. Na tento zápas jsme se připravovali a informace o soupeři jsme také měli. Rozhodně jsme nečekali že zvítězíme a ještě tak vysokým rozdílem. Dle mého názoru nás domácí velice podcenili, nevím jaké informace měli o našem mužstvu, ale pro nás to dopadlo na výbornou.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - P. Dufek [-] (46. M. Kasinec [-] ) , V. Synek [-] , M. Štefan [-] , M. Jerson [-] - T. Březina [-] , M. Miškovský [-] , P. Pohorský [-] , P. Dostál [-] (66. M. Kasinec [-] ) - M. Jakeš [-] , M. Havránek [-] (75. D. Číž [-] ) -

FC Jenišovice
L. Sucharda [-] - M. Vavřich [-] , M. Resl [-] , M. Randák [-] , M. Bangha [-] (70. L. Straka [-] ) , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] , T. Rác [-] , M. Hradecký [-] , M. Bubák [-] , D. Svoboda [-] (80. Z. Kalousek [-] )

ŽK: 64. M. Jerson .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimt Pavel - COPKO Jakub, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.