Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

1.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozstání překvapivě porazilo Přepeře


Branky


0

V posledním kole došlo k dalšímu překvapení v zápase Rozstání s Přepeřemi, každý předpovídal vítězství hostů, domácí však dokázali předvést neskutečný výkon a zaslouženě si připisují tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky po hrubých chybách hráčů na obou stranách

Přepeře zajížděly v posledním podzimním kole na hřiště nevyzpytatelného Rozstání. Začátek utkání ovlivnila hrubá chyba hostujícího Hrma, který již v 5. minutě nabídl domácím míč do rychlého brejku a ti nezaváhali, 1:0. O dvě minuty později unikl Císař po levém křídle, odcentroval a osamocený Tokan trefil hlavou jen břevno domácí branky. Ve 20. minutě předvedl samostatnou akci po pravé straně Tokan, ale chyběl mu větší klid na zakončení a tak poslal prudkou střelu těsně vedle pravé tyče. Ve 23. minutě se domácí radovali podruhé. Odražený míč po rohovém kopu opět odcentrovali před branku, Kumprecht na malém vápně zaváhal a pro Šindeláře nebyl problém uklidit míč do sítě 2:0. Ve 27. minutě centroval Tušer od postranní čáry a k údivu všech zapadl míč do šibenice 2:1. Ve 32. minutě udělali hráči Přepeř chybu na pravé straně a tečovaný centr skončil v brance 3:1.

V 50. minutě podnikli domácí rychlý protiútok po levé straně, odcentrovali a na malém vápně byl připraven domácí Husák, 4:1. V 56. minutě zahrávaly Přepeře sérii čtyř rohů a pokaždé chybělo ke vstřelení branky pár centimetrů. 58. minutě přinasla pátý gól domácích, při dlouhém výkopu domácího brankáře se stopeři nedomluvili a pak ve snaze odvrátit hrozící nebezpečí přelobovali vlastního gólmana 5:1. V 67. minutě bylo ještě hůř. Kumprecht chyboval, zfauloval domácího útočníka a kopala se penalta, kterou z přehledem proměnil Passian, 6:1. Přepeře se nevzdávaly o chvíli později v 71. minutě napřáhl Martínek z 25 metrů a bylo to 6:2. Po té měli ještě mnoho šancí,ale ujal se až trestný kop Hrma v 79. minutě, 6:3. Přepeře dále tlačily, jenže stačily už jen v 88. minutě snížit po brance Havlína na konečných 6:4.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Jsme rádi,že podzim již skončil a přes zimu se vyprázdní neuvěřitelně velká marodka.Věřím,že na jaře budeme opět v plné síle a předvádět atraktivní fotbal jako prvních devět kol.



Sestavy


TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - J. Čihula [-] , M. Jíra [-] , J. Tomáš [-] - O. Drbohlav [-] , R. Passian [-] - J. Hrubeš [-] - M. Pavlů [-] , M. Šindelář [-] , J. Husák [-] , M. Botka [-]

FK Přepeře
J. Kumprecht [-] - P. Martínek [-] , F. Tokan [-] , T. Císař [-] , T. Horák [-] , J. Hrmo [-] , T. Trč [-] , V. Havlín [-] , M. Cimbál [-] , M. Kupka [-] , P. Tušer [-]

ŽK: 30. T. Císař , 41. P. Martínek , 68. J. Kumprecht , 73. P. Tušer , 78. V. Havlín .
Místo: Tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Řeháček Lubomír st. - PAULUS Petr, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.