0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holany se stávají půlmistry!


Branky


0

Ještě před pár týdny všichni očekávali, že Přepeře si prvenství ujít nenechají a Holany jim budou jen krýt záda, opak je pravdou, protože Holany si svojí vynikající formu udržely a naopak Přepeře v posledních zápasech hodně bodů poztrácely, takže se Holany stávají oficíálně Půlmistry. Poslední zápas zvítězily Holany na půdě Jenišovic, zápas to nebyl lehký a jistě se bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Holan

Holany začaly utkání vysokou aktivitu, kterou rychle dokázaly proměnit v branku, již ve 13. minutě utekl Serdel, přihrál Koutnému, který si pohrál se stoperem i s brankářem a poslal hosty do vedení. Ani po vedoucí brance tlak hostů neustával a domácí obrana si s nimi nevěděla rady. Ale i přes převahu hostujícího celku jsme se žádné další branky v prvním poločase nedočkali, a tak rozhodčí ukončil první poločas za stavu 0:1.

Skvělá obranná činnost hostů a druhý gól rozhodly

Druhý poločas započal mírnou převahou domácího týmu, ten si ale mimo střel z dálky žádnou vážnější příležitost nepřipravil, a tak branka nepřišla. Hosté věděli že hrají o hodně, poctivě bránili a čekali na svojí příležitost, která přišla v 82. minutě, kdy nejprve hlavičkoval Serdel, tu brankář dokázal vyrazit, ale na dorážku Fořtíka již nedosáhl a hosté mohli slavit rozhodující branku. 



Ohlasy k zápasu



Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Další těžké utkání jsme zvládli na výbornou, a to především po taktické stránce, díky velmi dobře organizované obranné hře. I když se s námi před začátkem soutěže příliš nepočítalo, tak si myslím, že jako nováček soutěže jsme odehráli slušný podzim.



Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , M. Randák [-] , T. Rác [-] , V. Rosenbaum [-] (83. M. Hradecký [-] ) , M. Markalous [-] , M. Bubák [-] , J. Drahoňovský [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - J. Koleňák [-] , P. Nedbal [-] , L. Mikysa [-] (86. J. Kraus [-] ) , O. Kočí [-] - J. Souček [-] (73. P. Sýkora [-] ) , V. Serdel [-] , R. Torba [-] , P. Šanda [-] - J. Koutný [-] (80. J. Fořtík [-] ) , J. Bečvařík [-] -

ŽK: 75. M. Vavřich , 85. M. Randák - 38. L. Mikysa , 85. J. Fořtík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rympler Roman - LEBEDA Karel, KAFKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.