Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský vítěz soutěže opět sbírá vítězství


Branky


13. M. Kocúr , 26. J. Koudelka (p.) , 28. M. Kocúr , 73. J. Uko , 74. J. Koudelka , 87. J. Koudelka - 16. P. Nič , 17. M. Oeser , 81. L. Dressler
0

Ve čtvrtém kole III. třídy se proti domácímu Mšenu C postavila Smržovka B, domácí bez problémů utkání zvládli a posouvají se opět do popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

Od začátku bylo vidět, že Mšeno rozhodně body lehko neodevzdá a dominovalo na hřišti. Prvním gólem otevřel skóre Kocúr, po něm v 16. minutě vyrovnával mladý Patrik Nič a dokonce na 1:2 otáčel skóre Oeser, nicméně Koudelka a Kocúr se postarali o poločasové vedení Mšena ve znění 3:2. 

Loňský nejlepší střelec opět úřadoval

Jaroslav Koudelka, poslední nejlepší střelec III. třídy se i letos střelecky prosazuje, v aktuálním kole dokázal vstřelit hattrick a to brankami v 74. a 87. minutě. Mezitím na 4:2 zvyšoval svojí pěknou brankou Uko, ale hosté to nezabalili a dokázali vsítit kontaktní branku na 4:3, autorem byl Dressler. Pak, ale své branky vstřelil zmiňovaný Koudelka a bylo po zápase. Zápas odpískal rozhodčí Sajewicz.



Ohlasy k zápasu



Smržovka B
Patrik Nič (hráč Smržovka): Je škoda, že jsme nedokázali ukrást nějaké body ze Mšena, je ale hezké, že jsme jim dokázali dát tři branky a chvílemi jsme měli převahu.



Sestavy


Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - J. Vele [-] , J. Koudelka [-] , M. Kocúr [-] , J. Uko [-] , D. Ryšavý [-] , M. Zámečník [-] , H. Hadidi [-] , B. Novotný [-] , M. Duštíra [-] , P. Vaněk [-]

Smržovka B
J. Macek [-] - P. Nič [-] , M. Oeser [-] , M. Hora [-] , P. Augsten [-] , P. Novák [-] , M. Štěpánek [-] , L. Dressler [-] , J. Pipek [-] , T. Gawlista [-] , J. Suchý [-]

ŽK: 44. M. Kocúr .
Místo: UMT Břízky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sajewicz Jan - PÁNEK Michal, ČERNÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.