Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice doma braly všechny body


Branky


0

Do Ředic přijela favorizovaná Proseč, která však v tomto utkání nepředvedla příliš přesvědčivý výkon. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

První šance utkání přišla v 8. minutě, kdy se po dlouhém autu k míči mohl dostat Březina, toho však skákající míč minul. V 18. minutě si po rohovém kopu na centr nejvýše naskočil Skalický, který svou hlavičku poslal za Novotného záda a dostal tak domácí do vedení. Ve 39. minutě se odražený míč dostal k Březinovi, který ho poslal zpátky do šestnáctky, kde se k němu na malém vápně dostal Machatý, otočil se s ním a poslal ho za Novotného záda. To bylo z první půle vše a domácí si z ní odnesli vedení 2:0.

Ředice si výhru pohlídaly

V 53. minutě na polovině hřiště Skalický vybojoval míč, se kterým se dostal až před gólmana Novotného, kterého bez problému prostřelil a zvýšil na 3:0 pro domácí Ředice. V 62. minutě Dědič obdržel přihrávku od Březiny, obešel přes jednoho z obránců domácích a přihrál Dujsíkovi na kraj malého vápna, který celou situaci nekompromisně zakončil a navýšil vedení domácích na 4:0. V 78. minutě se ke střele z kraje vápna dostal Dujsík, ale bohužel pro domácí trefil pouze tyč Novotného branky. V 82. minutě se k míči na kraji domácí šestnáctky dostal Martin Marek, s ničím se nepáral, poslal ji na branku a snížil na 4:1. To bylo z utkání vše, domácí si z něj odnesli přesvědčivé vítězství a cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Dnes jsme celé utkání odehráli dobře. Musím pochválit celé mužstvo, které to dneska odmakalo na 100%.

FK Proseč
Roman Stibůrek (trenér): Dnes jsme nepodali náš klasický výkon, nehráli jsme náš fotbal, který nás dostal tam, kde jsme.



Sestavy


FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] (85. J. Pýcha [-] ) - P. Kopa [-] , O. Šedivka [-] (16. P. Šolta [-] ) , M. Hrubý [-] (54. J. Dujsík [-] ) , D. Valenta [-] , P. Dědič [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] , M. Machatý [-] (60. K. Jílek [-] )

FK Proseč
M. Novotný [-] - J. Volf [-] , P. Macháček [-] , J. Dvořák [-] , Z. Marek [-] - M. Marek [-] , M. Hromádka [-] (75. Z. Kunhart [-] ) , J. Marek [-] , V. Koutný [-] , M. Vopařil [-] (57. M. Jeřábek [-] ) - T. Mareš [-] (81. Š. Vopařil [-] ) -

ŽK: 51. D. Valenta - 41. M. Vopařil .
Hráči zápasu: L. Skalický , M. Machatý .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zavřel Aleš - SUCHOMEL Karel, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.