3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice konečně braly tři body


Branky


0

Trápící se domácí Chroustovice v posledním kole přivítaly Nasavrky, které nemají vůbec špatnou formu. Podívejte se na to, jak celé utkání nakonec proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chroustovice si zajistily vedení

Do první šance celého utkání se dostali hosté, kteří v 10. minutě zahrávali volný přímý kop z dvaceti metrů. K tomu se postavil Tomáš Michek, který svou střelou orazítkoval břevno Tučkovi branky. O minutu později se ke střele z prostoru penalty prodral Filip Dostál, který naneštěstí pro Nasavrky Tučkovu branku minul. V 18. minutě přišel první gól domácích, který vstřelil Dvořák. Ten zahrával trestný kop z nějakých třiceti metrů a parádní střelou k tyči překonal Drášila, čímž poslal domácí Chroustovice do vedení. První poločas skončil za stejného stavu, tedy jednobrankovým vedením domácích.

Domácí přidali dvě branky

V 74. minutě Dostál obdržel dlouhý míč za hostující obranu, dostal se přes tři obránce i do následného zakončení. Svou střelu zamířil do tyče Drášilovi branky, od které se míč odrazil do branky a domácí tím pádem vedli 2:0. O čtyři minuty později se Dostál ocitl v další šanci, když se k němu odrazila střela jednoho ze spoluhráčů a on ji doklepl do prázdné branky hostů, zvyšoval tak už na 3:0. V 78. minutě se do poslední šance celého utkání dokázal dostat hostující Jakub Dostál, ke kterému se odrazil míč, ale z prostoru penalty branku netrefil. To bylo z celého utkání vše a domácí si tak připsali cenné vítězství za tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



FC Nasavrky
Miroslav Novák (vedoucí týmu): Chroustovice dnes zaslouženě vyhráli. Nám se to dnes nepovedlo, nic nám nevycházelo. Domácí se svými nakopávanými míči slavili úspěch a utkání jim vyšlo.



Sestavy


SK Chroustovice
P. Tuček [-] - M. Dostál [-] (81. J. Rejman [-] ) , P. Derka [-] , A. Mazánek [-] , T. Hermann [-] , Z. Krejbich [-] , J. Dvořák [-] , L. Komárek [-] (86. V. Pospíšil [-] ) , P. Horčička [-] , T. Matucha [-] , J. Koreček [-]

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , O. Boháč [-] , T. Dostálek [-] - F. Dostál [-] (85. J. Paulus [-] ) , M. Plíšek [-] (59. M. Čechlovský [-] ) , P. Soudek [-] , T. Michek [-] , J. Dostál [-] (79. R. Pešek [-] ) - J. Vojíř [-] -

ŽK: 17. T. Dostálek .
Hráči zápasu: M. Dostál .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ujec Jiří - SVATOŇ Ondřej, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.