1:2
(0:0)
52. P. Deutsch
88. T. Jelínek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si body zajistila až v závěru


Branky


83. M. Slavík - 52. P. Deutsch , 88. T. Jelínek (p.)
0

Trápící se Hlinsko na svém hřišti přivítalo jasného favorita z Rohovládovy Bělé, který si s domácím týmem měl jednoznačně bez problémů poradit. Utkání se však nevyvíjelo úplně podle představ hostů a vůbec nebylo jednoduché. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas moc šancí nepřinesl

První šance celého utkání přišla ve 20. minutě, kdy se Slavík dostal do úniku na Zavřela, který ho však skvělým zákrokem vychytal. O deset minut později se do dalšího úniku na Zavřela dostal Cach, kterého však gólman hostů vychytal a zabránil tak domácímu borci ve skórování. V dalších minutách se hned k několika střelám dostal hostující Martin Starý, který zkoušel štěstí z dálky, ale ani jedna z jeho střel se neujala a žádné větší ohrožení domácí branky nepřinesla. Poslední šance prvního poločasu přišla ve 40. minutě, kdy se do šance dostal hostující Čásenský, s jehož střelou si domácí brankář Jindřichovský poradil a míč za svá záda nepustil. To bylo z prvního poločasu vše a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu 0:0.

Dvě minuty před konce hosté rozhodli

V 52. minutě přišla první branka celého utkání, kterou vstřelili hosté. Starý poslal přihrávku na levou stranu, kde se nacházel Deutsch, který utekl domácím obráncům a střelou k zadní tyči Jindřichovského obstřelil a poslal Bělou do vedení 1:0. V 60. minutě se do dalšího samostatného úniku dostal domácí Cach, který však opět ztroskotal na Zavřelovi. V 83. minutě došlo k faulu na hostujícího Jelínka, který však hlavní sudí neviděl v rozporu s pravidly a k míči se dostal Popelka, který nacentroval míč na hlavu Slavíka a ten nehlavičkoval špatně vyběhnuvšího Zavřela a srovnal na 1:1. V 88. minutě však došlo v domácí šestnáctce k faulu na Deutsche, za který byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Jelínek, který ho střelou k levé tyči proměnil a poslal hostující tým opět do vedení 2:1. To bylo ze zápasu vše, hosté si tak gólem v samotném závěru utkání zajistili všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): Nakonec jsme se štěstím zachránili tři body. Myslím, že pomohlo přesunutí Deutsche, který šel v druhé půli do útoku a oživil hru.



Sestavy


FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - D. Picek [-] (89. M. Nevole [-] ) , M. Slavík [-] , A. Cach [-] , L. Krbálek [-] , P. Popelka [-] , D. Pavliš [-] , O. Vamberský [-] , P. Veselský [-] , J. Bříza [-] , J. Nekvinda [-]

TJ Sokol Rohovládova Bělá
L. Zavřel [-] - M. Starý [-] , J. Bakule [-] (90. J. Pšenička [-] ) , M. Braun [-] , J. Čásenský [-] , T. Jelínek [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Depeš Michal - VOJTA Jan, VAŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.