3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseč Chroustovice zvládla


Branky


6. J. Marek , 67. J. Marek , 77. P. Macháček (p.) - 22. O. Demeter
0

Utkání, ve kterém byl favorit jasný a byla jím domácí Proseč, která musí ladit formu na nadcházející zápas s Dobříkovem. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas mnohé nenabídl

První branka utkání padla hned v 6. minutě, kdy se po centru Hromádky a několika následných odrazech k míči dostal Jaroslav Marek, který ho uklidil k tyči Tučkovi branky a poslal tak domácí do brzkého vedení. Srovnání přišlo ve 22. minutě, kdy se po rohovém kopu na přední tyči dokázal prosadit Demeter a po skrumáži doklepl míč do branky. Ve 27. minutě se ke střele z prostoru penalty dostal Martin Marek, svou střelu však nasměroval pouze do brankáře Tučka a slibnou šanci tak zahodil. Ve 36. minutě se Hromádka dostal do úniku sám na brankáře, který však výborně vyběhl a skokem pod nohy mu odebral míč a celou situaci tak přerušil. Ve 44. Minutě se do zakončení dostal Marek Martin, který se dostal k hlavičce po centru Jaroslava Marka, ale branku Tučka minul. To bylo z první půle vše, do kabin se tak odcházelo za smírného stavu 1:1. 

Proseč si dvěma góly zajistila body

V 58. minutě zahrávali domácí přímý volný kop z pětadvaceti metrů, ke kterému se postavil Macháček a pěknou střelou se snažil ohrozit Tučka, který ji však moc dobře viděl a dokázal ji vyrazit na roh. V 67. minutě se podruhé v zápase prosadil Jaroslav Marek, který se tentokrát dostal k hlavičce po centru Volfa, kterou krásně uklidil na Tučkova záda a poslal domácí do vedení 2:1. V 77. minutě přišel faul na Koutného v hostující šestnáctce, což znamenalo pokutový kop. Ten si vzal na starost Macháček a střelou k pravé tyči Tučka překonal a zvýšil na 3:1. Do konce utkání už nepřišla žádná výraznější šance a domácí tým si tak z utkání odnesl povinné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Roman Stibůrek (trenér): Proti Hlinsku jsme hráli o 100% lépe než dnes. Dnes bylo vítězství spíše ubojované, ale tři body máme a to je hlavní.




Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - M. Marek [-] , V. Menc [-] , M. Hromádka [-] , J. Marek [-] , Z. Marek [-] , M. Jeřábek [-] (61. F. Šplíchal [-] ) , V. Koutný [-] , J. Dvořák [-] , P. Macháček [-] , J. Volf [-] (78. Z. Kunhart [-] )

SK Chroustovice
P. Tuček [-] (78. J. Bejblík [-] ) - R. Gábor [-] (56. A. Bečička [-] ) , J. Koreček [-] , A. Mazánek [-] , P. Derka [-] , Z. Krejbich [-] , O. Demeter [-] , L. Komárek [-] , T. Hermann [-] , T. Štěch [-] (83. T. Matucha [-] ) , J. Dvořák [-]

ŽK: 39. Z. Krejbich , 72. T. Štěch .
Hráči zápasu: J. Marek .
Místo: Proseč. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - ZERZÁN Miloš, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.