2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choltice ubojovaly remízu


Branky


0

Mělo to být vyrovnané utkání, ale i přes tato očekávání, lepším týmem byly Ředice. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla góly na obou stranách

Do utkání měli jednoznačně lepší vstup hosté, kteří se do první obrovské šance dostali hned v první minutě, kdy z kraje vápna ke střele napřáhl Hrubý, který svou technickou střelou rozezněl břevno domácí branky. O dvě minuty později se hosté dostali do další velké šance a tentokrát v ní byl Dědič. Ten střílel z levé strany a svou střelou orazítkoval tyč. V 19. minutě pro hostující tým přišla odměna za vysokou aktivitu, když se po Březinově centru z pravé strany k hlavičce dostal Skalický, který z malého vápna hlavičkoval v podstatě do prázdné branky a poslal tak Ředice do vedení. Ve 25. minutě přišel další gól hostů, který vstřelil Machatý, ale z důvodu poměrně sporného ofsajdu gól uznán nebyl. Ve 32. minutě přišel gól domácích, který vstřelil Tomáš Urbanec. Po rohu domácích vznikla v hostující šestnáctce skrumáž, po které se k míči dostal právě Urbanec a svým gólem srovnal na 1:1. To bylo z první půle vše a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu 1:1.

Domácí mohli v závěru rozhodnout

Ve druhém poločase jsme se první pořádné šance dočkali až v 75. minutě, kdy se ze strany na domácí branku řítil Dědič, jeho střelu však Zářecký dokázal skvělým zákrokem vyrazit. O pět minut později se do další šance hostů dostal Milan Machatý, který střílel z otočky k levé tyči, ale pozorný Zářecký jeho střelu zlikvidoval. V 89. minutě mohly Choltice rozhodnout celé utkání, když se do zakončení na malém vápně dostal Urbanec, ale střelou z voleje branku hostů minul a v obrovské příležitosti tak selhal. Utkání skončilo za stavu 1:1 a směřoval do penalt.

Domácí penalty zvládli lépe

 První čtyři penalty byly neproměněny, nicméně i přesto dokázali domácí penaltový rozstřel vyhrát v poměru 3:1 a připsali si tak druhý bod navíc.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Byli jsme fotbalovějším týmem, který měl více ze hry. V první půli jsme byli lepší, ve druhém poločase se domácí zlepšili a hru trochu srovnali. Myslím si, že dva body dnes bere ten horší tým a pro nás je to zbytečná ztráta.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] , R. Peml [-] , J. Hlaváček [-] , J. Kohoutek [-] - O. Augustin [-] (69. R. Chudomel [-] ) , J. Jeřábek [-] , M. Hudec [-] , L. Mach [-] - T. Urbanec [-] , P. Kratochvíl [-] (54. Š. Bolek [-] ) -

FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] - P. Kopa [-] , M. Machatý [-] (72. M. Horyna [-] ) , M. Hrubý [-] , D. Valenta [-] , P. Dědič [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] , P. Šolta [-]

ŽK: 64. M. Hudec , 66. Š. Bolek .
Hráči zápasu: J. Černý , O. Březina , M. Machatý .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Halda Petr - ŠTĚPÁNEK Pavel, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.