0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečany s Dobříkovem braly bod


Branky


0

Jasným favoritem byl hostující Dobříkov, který si jde zatím jasně za svým cílem. Podívejte se na to, jak celé utkání nakonec proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách

V úvodu zápasu jsme si na nějakou výraznější šanci museli chvíli počkat. Přišla ve 13. minutě, kdy se po sklepnutí Ševčíka ke střele dostal Vaněk, který zamířil těsně nad Moravcovu branku. V 19. minutě jeden z hostů hlavičkoval po centru, jeho pokus však Moravec vytáhl na břevno, od kterého se míč odrazil zpět do hřiště, kde došlo k následné dorážce, kterou Moravec vyrazil na roh. Ve 25. minutě po levé straně utekl domácí Kobera, který adresoval centr před branku. Na ten si seběhl Michal Moravec, který lehkou tečí míč usměrnil na branku, kterou jen o centimetry minul. Ve 41. minutě se po nedorozumění v hostující obraně k míči dostal Martin Tichý, který z kraje šestnáctky vyslal střelu, a ta zamířila jen těsně vedle Novotného branky. O minutu později se hosté dostali ke střele ze strany, kterou však Moravec dokázal vytěsnit. První poločas tak skončil výsledkem 0:0.

Domácí Tichý mohl rozhodnout

V 51. minutě se ke střele po přihrávce Vaňka dostal Ševčík, který ji však poslal těsně nad domácí branku. V 60. minutě se Hostinský na kraji šestnáctky dostal k míči, který svou střelou poslal vedle branky Novotného. V 77. minutě Martin Tichý za půlkou vybojoval míč, se kterým se dostal až do šestnáctky Dobříkova, kde ho zasekl a snažil se povyběhnutého Novotného přelobovat. Bohužel pro domácí míč skončil nad brankou a z velké příležitosti tak nic vytěžit nedokázali. Konec utkání probíhal velmi nervózně a to se ukázalo na dvou vyloučeních domácích borců. První přišlo v 85. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Michal Moravec a v 91. minutě po tvrdém zákroku na holeň byl do sprch poslán také Martin Tichý, u kterého se za jeho prohřešek dá očekávat vícezápasový trest. Utkání skončilo za stavu 0:0 a šlo se na penalty.

Penaltový rozstřel ovládl Dobříkov

Dobříkovští proměnili všeh pět penalt, ale domácí Wiesner v druhé sérii selhal a díky tomu hosté penalty vyhráli v poměru 3:5 a připsali si druhý bod navíc.

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (sekretář): Remíza byla ubojovaná. Dobříkov je fotbalovější, což jde jasně vidět. My jsme si však také nějaké šance vypracovali a na penalty jsme bohužel rpohráli.

TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Myslím si, že první poločas byl z obou stran vyrovnaný. Ve druhé půli domácí vsadili spíše na brejky a my jsme se k nim nemohli dostat.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - J. Fofoňka [-] (46. R. Krejčík [-] ) , M. Moravec [-] , L. Chára [-] , M. Tichý [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , M. Wiesner [-] , M. Kobera [-] , P. Moravec [-]

TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - A. Karela [-] , M. Dostál [-] , D. Jandera [-] , T. Csernyanszky [-] - J. Rychtařík [-] (69. L. Houžvička [-] ) , J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-]

ŽK: 30. M. Moravec , 38. L. Hostinský , 74. P. Moravec , 79. M. Wiesner , 84. R. Krejčík - 73. A. Karela , 78. J. Svoboda , 86. T. Csernyanszky . ČK: 85. M. Moravec , 91. M. Tichý .
Hráči zápasu: P. Moravec .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlor Robert - OBAJDIN Jan, ZIEGLER Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.